Vacature Forensisch Arts ten Behoeve van 24

Forensisch Arts ten Behoeve van 24 in Goes

Gezond zijn en blijven willen we allemaal
De publieke gezondheidszorg richt zich op het voorkómen van ziekte, niet op het behandelen daarvan.
De ambitie van GGD Zeeland is om van Zeeland een regio te maken waar mensen lang leven, zich vitaal voelen en waar iedereen meedoet. Dit doen we
namens de Zeeuwse gemeenten en samen met onze partnerorganisaties.

Als forensisch arts werk je in opdracht van politie, justitie en gemeenten. Jouw werk loopt uiteen van het verrichten van lijkschouwingen, het doen van zedenonderzoek en opstellen van letselbeschrijvingen, zorg voor arrestanten in Penitiaire Inrichtingen tot het doen van bloedonderzoek bij alcohol- en drugstesten.

Je werkt op basis van 8-uurs diensten overdag, 's avonds en 's nachts. Wij zoeken kandidaten die hiervoor beschikbaar zijn. De (parttime) werkzaamheden kunnen gecombineerd worden met je reguliere baan elders of een combinatie met sociaal medische advisering.

Je nieuwe werkplek

Bij de GGD werk je in een vernieuwende en relevante organisatie in een zelfstandig team van professionals. Samen met jouw collega's werk je resultaatgericht aan de gezondheid en veiligheid van burgers. Dat doen jullie in een stimulerend werkklimaat.

Het team Forensische Geneeskunde voor de regio Zeeland en West Brabant, bestaat uit ca. 8 in- en externe artsen. Enkele artsen werken uitsluitend voor de GGD. Daarnaast zijn er een aantal artsen die naast hun (externe) functie een aantal uren per maand volgens een vooraf vastgesteld rooster bij de GGD worden ingezet.

De GGD is een opleidings-GGD voor het profiel Forensische Geneeskunde. Een aantal keren per jaar komt het zelforganiserende team bij elkaar voor casuïstiekbespreking en teamoverleg. De werkomgeving is uitdagend, waarbij wij ons voortdurend op het snijvlak van medische zorg en justitie begeven. Ook werk je veel samen met ketenpartners, zoals Veilig Thuis, het Openbare Ministerie, huisartsen, de GGZ en het Centrum Seksueel Geweld en verslavingszorg

Wat ga je doen?

Je werkt op basis van een rooster waarin je voor een aantal dagen, avonden/nachten en/of weekenden bereikbaar en beschikbaar bent: door de week voor nachtdiensten van 17.00 - 8.00 uur en op zaterdagen en zondagen voor 24-uurs diensten van 8.00 - 8.00 uur.

De forensisch arts heeft de volgende taken:
• het verrichten van lijkschouwen (bij het vermoeden van niet-natuurlijke dood, twijfel van behandelend arts aan natuurlijke dood) en euthanasie;
• advies geven tijdens collegiale consulten m.b.t. vragen over overlijden, etc.;
• medische zorg voor arrestanten;
• DNA/bloed/urineonderzoek
• letselbeschrijvingen;
• zedenonderzoek

Wat breng je mee?

Voor deze functie zoeken wij een gediplomeerd en BIG-geregistreerd (forensisch) arts FMG of KNMG. Als forensisch arts krijg je 24/7 te maken met uiteenlopende situaties. Dit vraagt om de nodige flexibiliteit. Je kunt snel en adequaat handelen in onverwachte situaties en bezit uitstekende communicatieve vaardigheden. Ook durf je knopen door te hakken.
Daarnaast kun je goed omgaan met mensen van verschillende culturen en achtergronden met moeilijk benaderbare personen en mensen die psychisch in de war zijn. Zowel zelfstandig als in teamverband werken gaat je gemakkelijk af. Wat de situatie ook met zich meebrengt, je blijft professioneel en stressbestendig. Tot slot beschik je over een rijbewijs B en eigen vervoer.

Wat bieden wij?

Een vast contract met een uurtarief van het maximum van schaal 13 (€ 6.993,- conform cao SGO). Ook is het mogelijk om als ZZP'er bij de GGD te worden ingezet.

Zie jij jezelf als onze nieuwe collega? Dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek. Je kunt daarvoor contact opnemen met één van onze forensisch artsen: via telefoonnummer , () of met onze manager Algemene Gezondheidszorg Maurice Vroman ().Functie:forensisch arts ten 24
Startdatum:03-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met GGD Zeeland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Forensisch Arts ten Behoeve van 24 GGD Zeeland 03-10-2023

Bekijk ook andere vacatures