Vacature Gespecialiseerd Parkinson Verpleegkundige

Gespecialiseerd Parkinson Verpleegkundige in Goes

Gespecialiseerd Parkinson verpleegkundige

Solliciteer op deze job

Waar ben je naar op zoek?

Gespecialiseerd Parkinson verpleegkundige

 • HBO
 • Goes + Vlissingen
 • Verpleegkundige

Gespecialiseerd Parkinson verpleegkundige

Beschrijving

I.v.m. ziekte van één van onze collega's zoeken we een gespecialiseerd Parkinson verpleegkundige voor gemiddeld 16 uur per week.

Wil jij het verschil maken voor onze patiënten bij de ziekte van Parkinson/Parkinsonisme? Als Parkinson verpleegkundige bied je een luisterend oor en geeft je antwoord op vragen en problemen die verband hebben met de ziekte. Jouw wek als Parkinson Verpleegkundige op de afdeling neurologie doet ertoe. Zowel voor alle patiënten in Zeeland als voor bezoekers en natuurlijk je collega's.

Zet de patiënt centraal als Parkinson verpleegkundige
Daar draag jij aan bij door de patiënten en hun naasten te ondersteunen en te begeleiden in hun leven met Parkinson(isme). Met jou als begripvolle, geduldige verpleegkundige blijven we onze zorg verbeteren. Zeker als jij je inzet bij:

 • Het informeren en voorlichten van de patiënt en mantelzorger;
 • Het signaleren van verpleegkundige diagnoses en toepassen van interventie;
 • Het coördineren van de verpleegkundige Parkinsonzorg tussen kliniek, poliklinieken, externe instellingen en de thuissituatie;
 • Het leveren van een bijdrage aan de totstandkoming van het Parkinson zorgbeleid.

Sta midden in de maatschappij bij Adrz
De 'Zeeuwse' patiënt kwalitatief goede zorg, gemak en comfort bieden. Dat maken we bij Adrz mogelijk met 2.250 medewerkers, 180 medisch specialisten en 140 vrijwilligers. Waar en wanneer nodig staan we klaar voor onze patiënten. Van huisartsafspraken tot (super)specialistische zorg. En sinds 2017 is het Erasmus MC onze academische ruggengraat. Zo houden we de kwaliteit van de zorg in Zeeland op hoger niveau.

Welkom bij de Polikliniek Neurologie
Samenwerken is elkaar versterken. En zo denkt dit team van doktersassistenten, medische secretaresses, gespecialiseerd verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en neurologen er ook over. Waar we 24/7 de beste zorg willen bieden voor onze patiënten, staan we ook voor elkaar klaar. Zo leggen we de focus op het verbeteren van de patiëntgerichtheid en kwaliteit van zorg. Hoe jouw toekomstige collega's de sfeer beschrijven? Als collegiaal en zorgzaam naar de patiënt en naar elkaar.

Onmisbaar in de zorg
Betrouwbaar, gastvrij en gedreven. Daar kan jij je helemaal in vinden als Parkinson verpleegkundige. Helemaal wanneer je de patiënt gedurende het ziekteproces bij kan staan. En daar komt nog bij dat je het best te beschrijven bent als iemand die van aanpakken weet en graag in samenwerking met anderen het beste uit zichzelf en de ander haalt. Daarnaast heb je een:

 • Diploma Verpleegkundige niveau 4, aangevuld met een specialistische opleiding in het vakgebied en relevante ervaring met de doelgroep in de transmurale gezondheidszorg;
 • Geldige BIG-registratie;
 • Goede schriftelijke- en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid;
 • Ben je digitaal vaardig.

Zorgvuldig op jouw wensen afgestemd
Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor de patiënt in Zeeland. En daar belonen we je als Parkinson Verpleegkundige bij Adrz uiteraard voor. Je krijgt bijvoorbeeld:

 • Een uitdagende baan;
 • Een bruto maandsalaris tussen € 3047 en € 4324 (FWG 50) op basis van 36-urige werkweek;
 • Een jaarcontract voor 16 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • 8,33% vakantiegeld 144 vakantie-uren en 57 PLB uren (Persoonlijk Levensfase Budget) op basis van 36 uur;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33 %;
 • Reiskostenvergoeding. Reis je via de Westerscheldetunnel? Dan krijg je ook daar vergoeding voor;
 • Mogelijkheid gebruik te maken van de Mijn Keuzeregeling Adrz, zoals extra reiskostenvergoeding of het aanschaffen van een fiets;
 • Allerlei opleidingsmogelijkheden. Zo staan er verschillende (online) opleidingen voor je klaar via onze Adrz-academie;
 • De kans om lid te worden van onze personeelsvereniging.

Werken in de zorg komt steeds dichterbij
Bij Adrz maken we zorg toegankelijk. En daar draag jij als Parkinson verpleegkundige aan bij. Solliciteer dus zeker vóór 1 april. En daarna? Dan:

 1. Ontvang je na de sluitingsdatum zo snel mogelijk een reactie van ons.
 2. Volgt een kennismakingsgesprek samen met de Koster, teamleider, collega en één van de neurologen.
 3. Ontvang je een voorstel met de arbeidsvoorwaarden.

Laat het weten via of . Of wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de HR-collega's via of . We hopen je snel te verwelkomen in ons team!

Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie

Nieuwe collega's vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Soms vragen we daarnaast om referenties. Referenties gaan altijd in overleg met de sollicitant.


Lees volledige vacature

Om je alvast goed voor te bereiden op je start in ons ziekenhuis, nodigen wij je uit om deel te nemen aan ons online introductieprogramma.

MBO/HBO Verpleegkundige afdeling Heelkunde & VMCK

 • MBO
 • Goes + Vlissingen
 • Verpleegkundige

Adrz

's Gravenpolderseweg 114
4462 RA GoesFunctie:gespecialiseerd parkinson verpleegkundig
Startdatum:06-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3047 – 4324
Uren per week:16 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Admiraal De Ruyter Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Gespecialiseerd Parkinson Verpleegkundige Admiraal De Ruyter Ziekenhuis 06-03-2024

Bekijk ook andere vacatures