Vacature Hoofd Lokale Diensten

Hoofd Lokale Diensten in Goes

Vavo

Hoofd lokale diensten

0,8 - 1,0 fte

Zorg & Welzijn, Groen en Sport

Vervaldatum : 11 december 2023

Maak je wereld en solliciteer bij Scalda.

Per direct zoeken wij in Goes binnen de clusters Zorg & Welzijn, Groen en Sport een Hoofd lokale diensten (0,8 - 1,0 fte).

Als Hoofd Lokale Diensten begint jouw dag vol energie en toewijding en ziet geen enkele dag er hetzelfde uit! Het belangrijkste van jouw werk is om de faciliteiten van de verschillende locaties optimaal te laten aansluiten bij de behoeften van de organisatie, de studenten en haar medewerkers.

Als leidinggevende is het jouw verantwoordelijkheid om de teams van conciërges te inspireren en te motiveren. Je zorgt voor een positieve werkomgeving waarin studenten en medewerkers kunnen groeien en hun volledige potentieel kunnen benutten. Je delegeert taken, geeft feedback en biedt begeleiding waar nodig. Op die manier stimuleer en creëer je een gastvrije, schone en veilige omgeving.

Jouw bijdrage voor het bevorderen van een positieve werkomgeving is waardevol. Met jouw focus op het optimaliseren van de facilitaire dienstverlening ben je vastbesloten om de organisatie naar nieuwe hoogten te brengen en een omgeving te creëren waarin studenten en docenten zich geborgen en gehoord voelen.

Wie ben jij?

  • Je bent woonachtig in regio de Bevelanden;
  • Je beschikt over kennis van technisch beheer en onderhoud van gebouwen, evenals van de facilitaire dienstverlening. Dit stelt je in staat om efficiënt en effectief te opereren binnen het takenpakket;
  • Je bent op de hoogte van relevante wet- en regelgeving, beveiligingsvoorschriften en veiligheids- en inspectierichtlijnen. Dit waarborgt een veilige en conforme werkomgeving voor zowel medewerkers als leerlingen;
  • Je beschikt over leidinggevende vaardigheden. Dit stelt je in staat om een team te motiveren, te sturen en te ontwikkelen, zodat optimale prestaties worden bereikt. Ervaring in leidinggevende functie is een pré;
  • Je hebt de vaardigheden om adequaat in te spelen op wisselende situaties. Dit toont jouw flexibiliteit en aanpassingsvermogen in een dynamische werkomgeving;
  • Je beschikt over een werk- en denkniveau op MBO 4+ / HBO-niveau. Dit biedt de benodigde basis om de verantwoordelijkheden van de functie op gepaste wijze uit te voeren;
  • Je bent een verbinder binnen de organisatie tussen enerzijds de studenten medewerkers en anderzijds de directie;

Wat bieden we je?

Een marktconform salaris, vakantiegeld, een eindejaarsuitkering (de zogeheten 13e maand) en een tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten. Wij hechten sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en bieden daarvoor diverse mogelijkheden zoals studiefaciliteiten, seniorenverlof en nog meer. en overige voorwaarden zijn conform cao-mbo.

Het betreft in eerste instantie een tijdelijk contract voor een jaar. Na deze periode kan, bij goed functioneren en voldoende formatieruimte, het contract verlengd worden dan wel een benoeming voor onbepaalde tijd in deze functie volgen.

Informatie

Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met , , telefoonnummer:Functie:hoofd lokale dienst
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Scalda via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Hoofd Lokale Diensten Scalda 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures