Vacature Projectleider - Projectleider

Projectleider - Projectleider in Goes

Zoek jij volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en te groeien? Geloof jij net als wij dat innovatie een belangrijke rol speelt in het oplossen van uitdagingen in de zorg? En heb je zin om aan de slag te gaan in een inspirerende omgeving met gemotiveerde collega's? Kom dan werken als projectleider bij Gors.

Projectleider

Goes

Wat bieden wij
• Dienstverband voor 28 - 32 uren p/w
• Vast dienstverband na een jaarcontract
• Salaris max. € 5.370,= FWG 60
• Veelzijdige baan
• D iverse interne scholingsmogelijkheden
• Eindejaarsuitkering
• Fiets-, sport-, laptop-regeling en nog veel meer!
• Eigen leerplatform en studiekostenregeling
• Informele werkcultuur en goed inwerkprogramma

Wat vragen wij

Jij bent een ondernemende persoonlijkheid met een
flexibele instelling. Je kunt goed organiseren, plannen, structureren, sturing geven en taken delegeren.

Verder heb je:

• Een relevante afgeronde hbo-opleiding, aangevuld met
training(en) in projectmanagement

• Ervaring als projectleider in een dynamische omgeving

• Kennis en ervaring met verschillende projectmethodieken

• Uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden

• Werkervaring als projectleider in de zorg is een pré

Als projectleider ben je onderdeel van het team Beleid en Kwaliteit, direct onder leiding van het Bestuursbureau.

Je werkt in een klein team samen met andere professionals. Je bent ondersteunend en adviserend aan het management team (MT). In deze rol ben je verantwoordelijk voor het leiden van een of meerdere grote, organisatie-brede projecten gericht op de verbetering van processen en systemen.

Dit is je vak

Gors is een ambitieuze zorgorganisatie met diverse ambities en ontwikkelingen die zich richten op verbeteren van de kwaliteit van zorg. Als projectleider lever jij daar een actieve bijdrage aan. Jij ondersteunt de organisatie bij het realiseren van afgebakende veranderingen, die zorgen voor verbetering en innovatie op diverse gebieden.
Je geeft leiding aan projecten in opdracht van MT leden en werkt samen met medewerkers van het primair proces, de ondersteunende diensten en cliëntvertegenwoordigers om de gestelde doelen te realiseren. Dit betreft een breed scala van projecten zoals bijvoorbeeld de voorbereiding van een nieuwe locatie, zorginhoudelijke opdrachten, implementatie van wet- en regelgeving en optimalisatie van processen. Je weet in samenspraak met je opdrachtgever een projectopdracht te vertalen naar een projectplan met concrete doelen en deelproducten. Je schrijft adviezen en voorstellen met betrekking tot inrichting en operationalisering van de uitvoering. Daarnaast beheer je het projectbudget en stuur je op de resultaten en de kosten. Je betrekt op verbindende wijze de diverse betrokkenen en belanghebbenden, zowel intern als extern. En je zorgt voor draagvlak en borging voor de projectresultaten binnen de organisatie.
Als projectleider schakel je op verschillende niveaus en weet je collega's binnen de organisatie mee te nemen in de veranderingen die nodig zijn. Je bent een energieke persoonlijkheid, iemand die kansen ziet en anderen op weg wilt helpen. Je bent in staat om zelfstandig een opdracht vorm te geven en je bent organisatiesensitief. Met jouw klant en resultaatgerichtheid weet je de projecten van Gors samen met anderen tot een succesvol resultaat te brengen.

Solliciteer dan via de roze button en voeg je cv en motivatiebrief toe voor 8 december 2023. Voor meer informatie over de functie en team kun je contact opnemen met via of .Functie:projectleider
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5370 – 5370
Uren per week:28 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gors via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Projectleider – Projectleider Gors 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures