Vacature Informatieadviseur

Informatieadviseur in Goes

Salaris 3300 - 5500 | Houten/hybride | 32 - 40 uur | hbo/wo | medior/senior


Informatieadviseur

Als informatieadviseur bij Solviteers beheer je de informatiestromen van onze klanten binnen de lokale overheid en de zorg. Je vertaalt de behoeften naar passende informatievoorziening en vertegenwoordigd onze klanten naar externe partijen. Deze strategische en tactische rol vereist het behouden van de connectie met de gebruikersgroep.


Je krijgt de kans om zelf invulling te geven aan de functie. Je ontwikkelt je verder op basis van jouw eigen ontwikkelpunten, waardoor je een gewilde consultant wordt en blijft binnen onze markt. Je kunt groeien in de rol en we streven naar een optimale match tussen jouw ambities en de opdrachten die we bieden. Samen met deskundige collega's werk je aan opdrachten waarbij je direct impact hebt op de maatschappij door vraagstukken rondom informatiemanagement op te lossen.

Je werkt met veel verschillende mensen en teams samen en schakelt daardoor ook in niveau tussen operationeel, tactisch en strategisch

Wat je gaat doen

Als informatieadviseur ben je bezig met informatiestromen binnen de organisatie. Je vertaalt de informatiebehoeften vanuit verschillende processen in een informatievoorziening. Dit zijn de vakinhoudelijke processen, maar vaak ook bedrijfsmatige processen.


De invulling van deze rol kan per organisatie verschillen. Soms ben je bijvoorbeeld het aanspreekpunt voor ketensamenwerkingen die tot stand komen en op andere momenten vertegenwoordig je de belangen van de organisatie naar buiten toe. Het achterhalen van de behoeften en daar op de juiste manier invulling aan geven is een belangrijk onderdeel van jouw takenpakket. Als informatieadviseur functioneer je op strategisch en tactisch niveau, zonder daarbij de connectie met de gebruikersgroep te verliezen.

Jouw verantwoordelijkheden

 • Verantwoordelijk voor goed lopende informatiestromen binnen de organisatie waar je werkzaam bent;
 • Vraagstukken oplossen die op dit vlak spelen en deze borgen binnen organisatie;
 • Betrekken van de diverse stakeholders op de juiste punten in het proces;
 • Een blije opdrachtgever voor Solviteers creëren, samen met je collega's en accountmanager.

Waar wij voor staan

Bij Solviteers werk je samen met een team van deskundige collega's om complexe IT-vraagstukken aan te pakken. Jouw bijdrage gaat verder dan waarde leveren aan klanten; het draagt direct bij aan positieve maatschappelijke impact. Binnen Solviteers staat professionele groei centraal, maar ook het plezier in samenwerken. Zo kan je naast goed samenwerken met professionals, ook op vrijwillige basis aansluiten bij leuke uitjes die georganiseerd worden door onze personeelsvereniging.

Jouw ontwikkeling

Bij Solviteers zijn we ervan overtuigd dat je kunt blijven groeien. In onze op maat gemaakte ontwikkeltrajecten focus je op zowel persoonlijke- als professionele groei. Met specifieke ontwikkelpaden voor elke functie, afgestemd op jouw sterke punten en ambities. Wij bieden trajecten aan waarin je werkt aan het versterken van hard skills, soft skills en praktijkervaring. Bij ons staat jouw groei centraal.


Wat breng je mee?

Om succesvol te zijn is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent, moeiteloos kunt schakelen tussen de verschillende niveaus binnen de organisatie en beschikt over professionele beïnvloedingsvaardigheden. Deze vaardigheden zijn belangrijk om effectief om te gaan met de diverse stakeholders en met mogelijke weerstand die je kan ervaren bij het maken van stappen binnen de organisatie.


Wat je verder meeneemt:

 • Je hebt een hbo- of wo diploma, bij voorkeur op het gebied van ICT, business, informatie of processen.
 • Je hebt bij voorkeur al enige ervaring als informatieadviseur of als consultant binnen de lokale overheid en/of zorg.
 • Je kent al de nodige methodieken of bent bereid deze te leren, denk aan Agile, Scrum, Lean en Prince2.

Wat krijg je van ons?

 • Een vast salaris tussen de €3.300 en €5.500
 • Winstuitkering en pensioenregeling

 • Maatwerk ontwikkelprogramma
 • 12 ontwikkeldagen en 12 kennisdelingsdagen met collega's
 • Eigen opleidingsbudget, waarvan een deel vrije keuze om jouw werk-/privébalans nog beter te maken (gadgets, sportschool of een comfortabele thuiswerkplek)

 • Leaseauto of OV-kaart
 • 27 vakantiedagen
 • Hybride werken

In 4 stappen naar je eerste werkdag

Stap 1. Contact

Meteen solliciteren? Laat je CV achter. Een motivatie vinden we altijd leuk om te lezen. Liever eerst meer informatie? We zijn benieuwd naar je vragen.

Stap 2. Kennismaking

Wij zijn benieuwd waar jij naar op zoek bent en maken graag verder kennis met je. De thee en koffie staan voor je klaar bij ons op kantoor. Komt digitaal beter uit? Dat is prima.

Stap 3. 2e ronde

Is er een klik? Dan nodigen we je uit voor een tweede ronde. Je maakt kennis met nog veel meer collega's en kan je kennis en ervaring laten zien.


Locatie hoofdkantoor

De Bouw 117 3991 SZ Houten Vestiging Goes Albert Joachimikade 33H 4463 AA Goes

Functie:informatieadviseur
Startdatum:08-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3300 – 5500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Solviteers via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Informatieadviseur Solviteers 08-03-2024

Bekijk ook andere vacatures