Vacature Kraamverzorgende

Kraamverzorgende in Goes

SOLLICITEER EN START ALS KRAAMVERZORGENDE!

Werken bij Dé Provinciale Kraamzorg

Provinciale Kraamzorg zetten we ons iedere dag in om gezinnen een prettige, onbezorgde kraamtijd te bezorgen. Ook assisteren we bij bevallingen en adviseren we zwangere vrouwen en moeders over zaken als zwangerschapscursussen en borstvoeding. Dat doen we in compacte werkgebieden en in kleine, hechte teams. Zo zijn we altijd in de buurt .

Werken als kraamverzorgende bij Dé Provinciale Kraamzorg

Wil je deel uitmaken van onze organisatie en wil je aan de slag als kraamverzorgende? Doorlopend zijn wij op zoek naar gemotiveerde en ervaren kraamverzorgenden! De kraamverzorgenden van Dé Provinciale Kraamzorg werken in kleinschalige en zelfstandige teams. Je krijgt een goede inwerkperiode en loopt mee met een collega. Daarna ga je zelfstandig op pad. Heb je af en toe hulp nodig, dan is er altijd een collega op de achtergrond aanwezig. De sfeer binnen de teams is goed en gezellig: er is nauw contact en regelmatig organiseren de teams leuke uitjes.

Ontwikkelingsmogelijkheden en bijscholing

Bij Dé Provinciale Kraamzorg heb je de kans jezelf te ontwikkelen. Zo bieden wij jou diverse mogelijkheden voor bijscholing en ontwikkeling, zodat je geregistreerd blijft bij het KCKZ. Daarnaast kun je jezelf specialiseren tot kraamzorgconsulente, praktijkbegeleider, kraamverzorgende in de partuspoule of medewerker Babythuiszorg. Geef aan wat jouw wensen zijn, en wij bieden jou de mogelijkheden om door te groeien en te ontwikkelen!

Leerwerktrajecten en stages

Volg je een opleiding tot (kraam)verzorgende óf wil je kraamverzorgende worden? Kies voor een leerwerktraject bij Dé Provinciale Kraamzorg! We investeren in talent. We zijn een SBB-erkend leerbedrijf en bieden verschillende mogelijkheden voor werken & leren, zoals leerwerktrajecten en stageplaatsen voor ambitieuze en gemotiveerde studenten.

Ben je enthousiast geworden en wil je aan de slag als kraamverzorgende? Solliciteer vandaag nog en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als nieuwe collega!

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Altijd al kraamverzorgende willen worden?

Wil jij je graag verder ontwikkelen en zo nog meer uitdaging krijgen in jouw werk?Functie:kraamverzorgende
Startdatum:26-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dé Provinciale Kraamzorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Kraamverzorgende Dé Provinciale Kraamzorg 26-11-2023

Bekijk ook andere vacatures