Vacature Onafhankelijke Adviseurs

Onafhankelijke Adviseurs in Goes

Bij Solviteers ga je op avontuur

Stel je eens voor dat je elke dag impact maakt. Dat je een baan hebt vol avontuur en uitdaging. Waarbij je alles uit jezelf haalt en je verbaast staat over wat je allemaal nog meer kan. Waar je samen met collega's succesvol complexe IT-vraagstukken oplost. Solviteers biedt jou dit allemaal. Mission Solvit!

Ontdekkingsreis

Je kan altijd meer dan je denkt dat je kan. Daarom gaan we samen op ontdekkingsreis naar jouw potentieel. In een ontwikkeltraject dat helemaal bij je past, ga je aan de slag met je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Mission Solvit!

Samen zijn we sterker. De missie om complexe IT-vraagstukken op te lossen ga je samen met al je collega's aan. Samen zorgen we dat we iedere missie tot een succes maken. Mission Solvit!

Werk met impact

In een wereld waarin er zoveel gebeurt op digitaal gebied, bied jij de klant een uitweg, een oplossing. Zo kunnen zij op hun beurt weer oplossingen bieden aan hun klanten met hun eigen werk. Jij maakt met jouw werk impact op de maatschappij. Mission Solvit!

De missie volbrengen
Wij helpen jou hierbij.

Bij Solviteers bepaal jij je eigen avontuur en maak je impact. Samen met je collega's zorg je er voor dat de missie slaagt. Mission Solvit! Wij investeren maximaal in jouw groei en ontwikkeling. Benieuwd hoe dit avontuur er voor jou uitziet?

Advies & implementatie

Als onafhankelijke adviseurs, implementeren wij nieuwe wet-en regelgeving, werkprocessen en de bijbehorende applicaties.


Een goede uitrusting

Bij je uitrusting hoort in ieder geval:

  • 27 vakantiedagen
  • Leaseauto /vervoersregeling
  • Pensioenregeling
  • Laptopregeling /telefoonregeling
  • Winstuitkering

Voldoende ruimte voor plezier en verbinding

Om Mission Solvit goed uit te voeren, is het belangrijk dat we goed in verbinding staan met elkaar. Tijdens opdrachten, kennisdeling en in opleidingen. En ook zeker daarbuiten wanneer we even tijd nemen om te ontspannen en gewoon lol met elkaar te beleven.


Locatie hoofdkantoor

De Bouw 117 3991 SZ Houten Vestiging Goes Albert Joachimikade 33H 4463 AA Goes

Functie:onafhankelijke adviseurs
Startdatum:25-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Solviteers via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Onafhankelijke Adviseurs Solviteers 25-11-2023

Bekijk ook andere vacatures