Vacature Ondersteunend Begeleider Dagbesteding

Ondersteunend Begeleider Dagbesteding in Goes

Ondersteunend Begeleider Dagbesteding


MBO Rommerswalestraat 1B - Goes

Rommerswalestraat 1B - Goes

12 uur, bepaalde tijd, met uitzicht op vast dienstverband

Wegens ziekteverzuim van een collega zijn wij op zoek naar tijdelijke vervanging tot en met augustus 2024. Je tijdelijke contract kan omgezet worden naar een vast dienstverband indien je open staat voor andere locaties binnen de regio Zeeland of indien er een mogelijkheid ontstaat op de locatie zelf. Nieuwsgierig? Lees dan vooral verder en solliciteer zodat we de mogelijkheden met je kunnen bespreken!

Wat ga je doen?
Je werkt samen met je team aan de uitvoering van het ondersteuningsplan van de cliënten. Je biedt veiligheid en structuur, ondersteunt in het onderhouden van sociale contacten en houdt de vaardigheden in stand. Maar je doet nog meer! Denk ook aan administratieve werkzaamheden, huishoudelijke taken en ADL-handelingen. Daarnaast kijk je altijd naar mogelijkheden voor verdere ontwikkeling van de mensen die jij ondersteunt. Je onderhoudt contacten met gedragsdeskundigen, familie en overige collega's die betrokken zijn bij de cliënt. In samenwerking met deze betrokkenen schep jij de voorwaarden voor een waardevol leven en zinvolle dagbesteding.

Daarnaast vind jij het niet erg om voor of na je dagbestedingsdienst, indien nodig, aansluitend op wonen te werken.

Waar ga je werken?
Welkom bij Rommerswalestraat 1B! Wij zijn een belevingsgerichte dagbestedingslocatie voor (jong)volwassen cliënten met een ernstige verstandelijke beperking en we richten ons op het bieden van activiteiten op maat voor onze cliënten.

Ons team is klein maar gedreven, en we streven ernaar om elke cliënt een passende dag invulling te bieden. Op Rommerswalestraat 1B geloven we in het belang van een goede sfeer, niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor onszelf. Je werkt altijd samen met een collega, daarnaast hopen we elke schoolperiode een stagiaire te kunnen verwelkomen.

Als begeleider op de Rommerswalestraat ben je verantwoordelijk voor het aanbieden van belevingsgerichte activiteiten en het bieden van intensieve zorg aan een aantal van onze cliënten. Je werkt nauw samen met je collega's om ervoor te zorgen dat elke cliënt de juiste ondersteuning krijgt die hij of zij nodig heeft.

Belangrijk is dat je begrip hebt voor de unieke behoeften en dromen van elke cliënt. Samen met het team probeer je deze wensen en dromen vast te leggen en terug te laten komen in het aanbod van onze activiteiten. Creativiteit en flexibiliteit zijn daarbij essentieel.

Wij bieden een dynamische werkomgeving, waarin je de kans krijgt om echt het verschil te maken!

Heb jij begrip voor de unieke behoeften van onze cliënten en ben jij creatief en flexibel? Kom dan bij ons werken en maak deel uit van ons gepassioneerde team!

Wie zoeken we?
Hopelijk vink jij onderstaand lijstje af:

 • Je vindt de gehandicaptenzorg de leukste sector die er is om in te werken
 • Je hebt een afgeronde zorgopleiding op mbo-3 niveau, zoals mmz, spw, of verzorgende IG.
 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring met de doelgroep en/of in de gehandicaptenzorg.
 • Je werkt graag in een team en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent tactvol, creatief, motiverend en kunt goed communiceren.
 • Onregelmatige werktijden horen bij de zorg en vind je geen enkel probleem.
 • Leren vind je leuk, dus het volgen van cursussen en bijscholing is voor jou vanzelfsprekend.

Dit is wat we jou bieden
Naast een leuke baan krijg je er nog meer voor terug:

 • Een dienstverband voor bepaalde tijd (met uitzicht op een vast dienstverband op de locatie of andere locaties in de regio Zeeland).
 • Een salaris van maximaal € 3.294,- bruto per maand (FWG-schaal 35, CAO gehandicaptenzorg.))
 • Een eindejaarsuitkering van ruim 8%, bedrijfsfitness, een fietsplan en personeelskorting bij diverse bedrijven zijn o.a onderdeel van je arbeidsvoorwaarden.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen als professional en als mens, omdat we vinden dat leren onlosmakelijk verbonden is met werken bij Zuidwester.

Dit is wie wij zijn en daar zijn wij trots op!
Wij zijn Zuidwester. In het Zuidwesten van Nederland een grote zorg- en dienstverlener voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Onze ruim 1600 medewerkers werken met hart en ziel voor hen. Onze missie: perspectief op waardevol leven en zinvol werk, in een veilige omgeving, waarin leren en ontwikkelen centraal staat voor cliënt én medewerker! Wij werken met een integraal cliëntendossier (ICD), waarbij de zorgcyclus het uitgangspunt is. Dit houdt in dat de verschillende disciplines binnen Zuidwester samen in één systeem werken. Makkelijk én overzichtelijk voor iedereen.

Past Zuidwester bij jou en jij bij Zuidwester?
Wil je graag werken bij een organisatie waar leren voorop staat? Solliciteer dan vóór 20 maart. Eerst meer weten over deze functie? Bel of WhatsApp dan met Petra den Boer, Zorgmanager Dagbesteding, via .

Bij indiensttreding vragen wij om een VOG en een uittreksel van je diploma via DUO.


Vergeet niet je spambox te controleren.


Heb je vragen?

Stel ze aan Sandra Pijl

(Ondersteunend) Begeleider Dagbesteding

MBO Krammerlaan - Middelharnis 24 uur, Bepaalde tijd

Functie:ondersteunend begeleider dagbesteding
Startdatum:08-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3294 – 3294
Uren per week:12 – 12

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwester via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Ondersteunend Begeleider Dagbesteding Zuidwester 08-03-2024

Bekijk ook andere vacatures