Vacature BBL Verpleegkundige MBO 4 (Verkort Traject) - BBL Verpleegkundige MBO 4 (Verkort)

BBL Verpleegkundige MBO 4 (Verkort Traject) - BBL Verpleegkundige MBO 4 (Verkort) in Goes

Standplaats: In overleg
Uren per week: Minimaal 20 uur
Opleidingsniveau: mbo 4
Sluitingsdatum: 30 april 2024
Vacaturenummer: 786

Vóór indiensttreding zullen wij voor jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanvragen. Wij vinden dit belangrijk omdat je uiteindelijk werkt voor onze cliënten en we willen dat dit gebeurt met de beste intenties!

Bij Allévo kun je de verkorte BBL-opleiding volgen tot Verpleegkundige mbo-4, zowel bij de divisie Wonen met Zorg als Zorg Thuis! Het is van belang dat je al werkzaam bent als Verzorgende IG en dat je zin hebt in een uitdaging!

Dit is een verkorte opleiding (start februari '24) die jou in twee jaar het diploma Verpleegkundige op mbo-4 niveau oplevert. Je gaat in het begin twee dagen naar school en de loop der tijd wordt dit één dag in de week naar school. Daarnaast heb je ook opdrachten die je zelfstandig of in een groep maakt. In de praktijk zul je het meeste leren! Onderwerpen die worden belicht zijn bijvoorbeeld anatomie, verschillende ziektebeelden, verpleegkundige praktijklessen en persoonlijke ontwikkeling. Verdiepen en verbreden van jouw kennis is het speerpunt!
Ook kun je denken aan het zelfstandig aangaan van uitdagingen en de samenwerking in jouw team, maar ook de disciplines rondom de cliënt zoals fysiotherapeuten, psychologen, artsen en diëtisten.

Nederlands, Engels en rekenen behoren ook tot je vakkenpakket. Natuurlijk staat jouw ontwikkeling centraal en krijg je een praktijkopleider én werkbegeleider toegewezen.

Goed om te weten; jij neemt de regie! Je werkt minimaal 20 uur per week en daarnaast heb je nog een schooldag. Deze opleiding kun je volgen via het Scalda of het Hoornbeeck college.

Wat mag jij van ons verwachten

  • Een leer-arbeidsovereenkomst voor de duur van je opleiding;
  • Voor Verpleegkunde mbo 4 in opleiding is een salaris conform CAO VVT FWG 45 met een bruto uurloon van € 16,74;
  • Ben je al werkzaam bij Allévo? En is je bruto uurloon hoger? Dan behoud je je huidige uurloon;
  • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%);
  • Pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • Reiskostenvergoeding.
Wil je meer weten over onze opleiding(en)? Neem dan contact op met één van onze praktijkopleiders via . Liever even bellen? Dat kan met Harriet Roggeveen op telefoonnummer of op of Sharon Goedegebure op .

Functie:bbl verpleegkundig mbo 4
Startdatum:03-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Allévo via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. BBL Verpleegkundige MBO 4 (Verkort Traject) – BBL Verpleegkundige MBO 4 (Verkort) Allévo 03-11-2023

Bekijk ook andere vacatures