Vacature Projectleider

Projectleider in Kloetinge Gem Goes

Opleiding verpleegkunde MBO en HBO

Management & ondersteuning

Projectleider

 • Contactpersoon
 • Einddatum 3-12-2023
 • Locatie Kloetinge
 • Uren 32 - 36 uur

Zie jij het als een uitdaging om projecten en programma's te leiden die bijdragen aan een goede mentale gezondheidzorg in Zeeland? Word jij enthousiast van digitale zorg en innovatie en wil je samen met ons programmamanagement verder vormgeven? Lees dan verder!

Wat ga je doen

Als projectleider is je voornaamste taak grote of complexe projecten en (strategische) programma's te leiden. Voor deze functie zijn wij specifiek opzoek naar een collega die het programma digitalisering in de zorg voortzet. Dit betekent dat jij je primair bezig houdt met het verder brengen van eHealth en andere digitale zorg innovaties (bijvoorbeeld virtual reality).

Wat ga je doen?

 • Als programmaleider digitalisering in de zorg geef je samen met de werkgroep (bestaand uit de , de portefeuillehouder uit de directie en jijzelf) vorm en uitvoering aan het programma. Hierover leg je verantwoording af aan de stuurgroep. In dit programma vallen meerdere projecten, ontwikkelingen, innovaties en het implementeren van processen. Als programmaleider zorg jij voor de vertaling vanuit de strategische visie in het programma en heb je een coördinerende rol.
 • Je bent projectleider van grote of complexe projecten. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van projectplannen en tijdsplanningen, stuurt een projectteam aan, je bewaakt de voortgang en realisatie van de projectdoelstellingen, je zorgt voor adequate communicatie met alle bij het project betrokken partijen en je rapporteert periodiek over de voortgang van het project aan de opdrachtgever.
 • Je draagt bij aan de professionalisering van programmamanagement en projectmatig werken binnen Emergis.
 • Je ondersteunt directie en raad van bestuur bij het sturen op en besluiten nemen over programma's en projecten door advies te geven gebaseerd op je brede beeld van lopende projecten binnen Emergis.

Het projectenbureau is onderdeel van de afdeling Kwaliteit, veiligheid & innovatie (KV&I). Je vormt samen met vijf andere collega's het projectenbureau. De afdeling KV&I draagt de verantwoordelijkheid voor het kwaliteitssysteem en initieert, adviseert en begeleidt trajecten ten behoeve van (proces)verbetering en ontwikkeling. Relaties met externe organisaties worden tevens onderhouden en er wordt gezorgd dat (innovatieve) kennis 'van buiten naar binnen' komt. De afdeling stelt haar agenda en prioritering vast in nauwe samenhang met het strategisch en tactisch management van de organisatie (raad van bestuur/directie en managementteams). Bij het projectenbureau wordt samengewerkt met verschillende collega's uit de organisatie. Dit maakt het werk afwisselend en uitdagend.

Wat mag je van ons verwachten

Als projectleider bij Emergis maak je deel uit van een organisatie die streeft naar bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

 • Een functie in schaal FWG 60. Het salaris begint met € 3.541,- en eindigt op € 5.335,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (salaris schaal per 1 januari 2024);
 • De functie valt onder de cao GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, balansbudget en een collectieve zorgverzekering;
 • Diverse scholings- en ontwikkelmogelijkheden, waaronder een 4 daagse cursus Programmamanagement bij Twynstra Gudde en een breed aanbod aan e-learning;
 • Een jaarcontract voor 32 - 36 uur per week, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.
Hier herken jij jezelf in

Wij zoeken iemand die samen met ons wilt bouwen aan onze missie: een goede mentale gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

 • Je beschikt over academisch werk- en denkniveau.
 • Een diploma op het gebied van project-/programmamanagement vormt een pré. Indien je hier niet over beschikt, ben je bereid een opleiding te volgen.
 • Je hebt affiniteit met digitale zorg en bent gedreven om de zorg beter en efficiënter te maken.
 • Je hebt ervaring in het leiden van programma's en/of complexe projecten, bij voorkeur in de zorg.
 • Je bent bedreven in zowel programmamanagement als projectmatig werken: je werkt gestructureerd, bent analytisch en creatief in het vinden van oplossingen. Je bent flexibel, kan belangen tegen elkaar afwegen en stemt goed af op je doelgroep;
 • Je bent leergierig en mensgericht: je wilt begrijpen hoe processen in elkaar zitten en kunt hoofd- en bijzaken onderscheiden. Jouw oordeelsvorming is snel en to-the-point. Je verstaat zowel hulpverlener als de ondersteunend medewerkers, leveranciers, management en raad van bestuur/directie. Je schakelt makkelijk tussen verschillende niveaus en weet mensen enthousiasmeren en in beweging te krijgen;
 • Je bent een doorzetter die proactief werkt: je kunt omgaan met weerstand en hebt doorzettingsvermogen. Je bent proactief en ondersteunend, maar neemt niet onnodig zaken over: zo zorg je dat projecten op een goede manier geborgd worden in het reguliere werkproces.
 • Je biedt energie en inspiratie: op plezierige wijze help je onze organisatie verder te ontwikkelen en nog beter te presteren. Je hebt passie en plezier in je werk en straalt dit ook uit.
Werk jij mee aan onze droom?

Heb je interesse in deze vacature? En wil jij samen met ons werken aan een goede mentale gezondheid van alle inwoners in Zeeland? Dat kan! Solliciteer direct via de sollicitatiebutton, of neem voor meer informatie contact op met (Manager KV&I) via of Renske van Dorssen (collega projectleider) via .Functie:projectleider
Startdatum:14-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3541 – 3541
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Emergis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Projectleider Emergis 14-11-2023

Bekijk ook andere vacatures