Vacature Revalidatie Arts Kind - Revalidatiearts Kind

Revalidatie Arts Kind - Revalidatiearts Kind in Goes

Revalidatiearts kind Zeeland

Goes | Terneuzen | 24-32 uur

Grote dromen, kleine wensen. De kinderen in ons revalidatiecentrum kijken met open blik naar de wereld om hen heen. Samen met hun familie sta jij naast hen om stappen vooruit te zetten. Dat doe je met een jong, vooruitstrevend team in een bijzonder ongedwongen sfeer. Bij Revant kan je kiezen voor een parttime dienstverband met flexibele werktijden en zijn er uitgebreide opleiding- en onderzoeksmogelijkheden.

Samen met familie, leraren en het behandelend team zet jij de kinderen in ons revalidatiecentrum in het middelpunt zodat zij de best passende poliklinische zorg krijgen. De doelgroep is breed en het werk generalistisch. Dat betekent dat er volop mogelijkheden zijn om jezelf te specialiseren of juist in de breedte verder te ontwikkelen.

"Twee keer per jaar hebben we onze befaamde Beleidsdag met de teams van Zeeland en Breda samen. Centraal staan vragen als: hoe ziet de zorg er in 2030 uit? Welke projecten gaan we aan, wat zijn onze doelen en aan welke onderzoeken werken we mee? Samen bepalen we onze koers. Erg inspirerend en verbindend, met ruimte voor ieders interesse en expertise." - ,

Die vraag stellen wij onszelf iedere dag. Onze drijfveer om de best mogelijke zorg te bieden, die optimaal aansluit bij de revalidant en zijn levensfase, zit verweven in alles wat we doen.

We geloven dat samenwerken de sleutel tot succes is en wisselen kennis uit in een breed netwerk van ziekenhuizen, VVT-instellingen en eerstelijnszorg. Om de revalidatiegeneeskundige expertise op peil te houden, zorgen we ervoor dat onze kennis up to date blijft door scholing, deelname aan wetenschappelijk onderzoek en aan de landelijke werkgroepen van de VRA. Hierdoor creëren wij ook de mogelijkheid om nieuwe ontwikkelingen en innovaties te implementeren in onze organisatie. Daarnaast verzorgen wij in Breda OOR ZON stages voor Kind- & jeugdrevalidatie en een aantal verdiepingsstages. Zo blijven wij hét expertisecentrum voor medisch specialistische revalidatie en hart- en longrevalidatie aan kinderen en volwassen in Zeeland en West-Brabant.

Het team

Vanuit Breda, Goes, Middelburg en Terneuzen maken ruim 550 toegewijde medewerkers zich op 5 locaties sterk voor de beste zorg voor onze revalidanten.

Je gaat aan de slag in ons inspirerende team dat bol staat van de ideeën en het werkplezier. Met jou erbij, bestaat de leiding van ons kinderteam uit drie kinderrevalidatieartsen en een jeugdarts. Met alle disciplines in huis kunnen wij een volwaardig medisch specialistisch revalidatieprogramma bieden aan ruim 450 kinderen per jaar.

Wat breng je mee?

 • je bent als revalidatiearts ingeschreven in het (specialisten)register of je rondt binnenkort je opleiding tot revalidatiearts af;
 • een groot hart voor kinderen en hun familie en de wens om in samenwerking met het hele netwerk tot het beste resultaat te komen;
 • initiatief en visie voor de Zeeuwse revalidatiezorg. Het is jouw wens om te bouwen aan een toekomstbestendig behandelaanbod waarin onze revalidanten dichtbij huis geholpen worden;
 • een natuurlijke overtuigingskracht om mensen en processen te verbinden en beweging in gang te zetten. Je hebt oog voor de potentie van de medewerkers om je heen en stimuleert en motiveert hen tot nieuwe prestaties.

Wij bieden jou

Een warm welkom in ons ambitieuze team dat klaarstaat om je alles te vertellen over de medisch specialistische revalidatiezorg in Zeeland. Wij maken tijd en ruimte vrij voor jouw ontwikkeling binnen onze organisatie, die vol inspiratie toewerkt naar de zorg van de toekomst.

Ook mag je rekenen op:

 • een bruto maandsalaris conform AMS;
 • een jaarcontract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • 30 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband) en 10 dagen bij- en nascholingsverlof;
 • 8% vakantietoeslag en een ruime vergoeding van de functiegebonden kosten;
 • werkuren en -dagen in overleg;
 • fiets- en computerplan en korting op de contributie van jouw sportvereniging;
 • de vrijheid om jouw functie vorm te geven naar jouw interesses en expertise.

Daarnaast bieden we een verhuiskostenvergoeding. En zoekt jouw partner ook een baan in de regio? Dan ondersteunen wij daar natuurlijk bij.

We leren je graag kennen

Wil je meer weten over onze organisatie, deze baan en jouw mogelijkheden? Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden:

Luikje van der Dussen, voorzitter Raad van bestuur en revalidatiearts,

We nodigen je graag uit voor koffie en kennismaking op een van onze locaties.

Dat kan via onderstaande "solliciteren button".Functie:revalidatie arts kind revalidatiearts
Startdatum:29-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Revant via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Revalidatie Arts Kind – Revalidatiearts Kind Revant 29-11-2023

Bekijk ook andere vacatures