Vacature Service Monteur Noord-holland

Service Monteur Noord-holland in Zeeland

Service Monteur Zeeland

Heb jij een service- en klantgerichte instelling en ben jij graag onderweg met een eigen servicewagen? Bij Schuitemaker Veenhuis Group zijn wij op zoek naar een zelfstandige Service Monteur voor de regio Zeeland.
Als Service Monteur ga je werken voor onze business unit gladheidbestrijding, waarbij onze winterdienstoplossingen binnen Nederland worden verkocht. Wij zijn daarin een betrouwbare partner voor onze klanten zoals Rijkswaterstaat, Provincies, gemeenten en aannemers.


Over ons

SVgroup is in 2019 ontstaan na een fusie tussen Schuitemaker en Veenhuis. Met twee sterke merken worden internationaal landbouwoplossingen aangeboden in de segmenten voeren, voederwinning en mestaanwending. Daarnaast biedt Schuitemaker voor de Nederlandse markt winterdienstoplossingen voor de gladheidbestrijding.
Door het leveren van betrouwbare machines die makkelijk te onderhouden zijn, in combinatie met goede service, stellen wij onze klanten in staat maximaal te presteren op de momenten die ertoe doen. Dankzij ruim 100 jaar ervaring en continue ontwikkeling zorgen wij samen met onze 150 medewerkers dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst. Samen garanderen we meesterschap.


Jouw werkdag

Als Service Monteur ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de service van gladheidbestrijdingsmaterieel zoals zoutstrooiers, sneeuwploegen en sneeuwborstels bij onze klanten. Je houdt op een proactieve manier je technische kennis op peil en draagt deze uit naar onze klanten. Je werkzaamheden stem je dagelijks af met de service coördinator die de planning beheert.
We zijn op zoek naar een collega met een proactieve houding om de klant van de best mogelijke service te voorzien. Om deze functie goed te kunnen uitvoeren moet je uitstekend zelfstandig kunnen werken en communicatief vaardig zijn. Dit zijn onder andere de werkzaamheden die je op jouw werkdag tegenkomt:

 • Het onderhouden van gladheidbestrijdingsmaterieel;
 • Het inbedrijfstellen van nieuw materieel;
 • Het geven van bedieningsinstructies aan de klanten;
 • Het draaien van 24/7 telefonische storingsdiensten in de wintermaanden.

 • Je hebt een afgeronde technische MBO opleiding en/of relevante werkervaring;
 • Je hebt ervaring met een digitaal administratiesysteem;
 • Je bent zelfstandigheid en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je hebt een representatieve houding en gedrag;
 • Je hebt een service- en klantgerichte instelling;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B(E);
 • Kennis en/of ervaring met gladheidbestrijdingsmaterieel is een pre.

Wat bieden wij:

Je gaat aan het werk in een jong team waarin men elkaar graag helpt en voor elkaar klaar staat.
Je rapporteert aan één van onze service coördinatoren.

Mensen met een actiegerichte en oplossingsgerichte instelling passen goed bij ons bedrijf. Bij de SVgroup zijn we namelijk volop in beweging. Dit geldt niet alleen voor onze oplossingen maar ook voor ons als organisatie. We zijn groeiende en we bieden onze medewerkers de ruimte om hier invloed op uit te oefenen en zichzelf verder te ontwikkelen. We zijn trots op de mooie techniek die binnen ons bedrijf gemaakt wordt.

Naast het bedenken en uitvoeren van creatieve en optimale oplossingen hechten wij ook veel waarde aan een plezierige en goede werksfeer. Daarom zorgen wij ervoor dat ons primaire- en secundaire arbeidsvoorwaardenpakket hierop aansluit:


Salaris: Marktconform salaris
Soort dienstverband: Voltijd
Werklocatie: Rijssen / Klant Locaties in Zeeland
Bedrijfsauto: Servicebus
Vrije tijd: 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen

Remote

Rijssen , Overijssel , Nederland

Service Direct Industrial

Solliciteren

of

Solliciteren met Indeed

Deel vacature

Remote

Rijssen , Overijssel , Nederland

Service Direct Industrial

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.Functie:service monteur noord holland
Startdatum:24-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met SVgroup via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Service Monteur Noord-holland SVgroup 24-02-2024

Bekijk ook andere vacatures