Vacature Serviceadviseur

Serviceadviseur in Goes

Serviceadviseur

Ben jij goed in plannen, luisteren en ben je in staat om de techniek te vertalen naar onze klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kruimelpad

 1. Vacature Serviceadviseur

Werkzaamheden

Jij bent het gezicht van en voor de werkplaats. Jij kunt lezen en schrijven met onze klanten en de collega's van de werkplaats, magazijn en verkoop. In de functie van serviceadviseur vertaal je de techniek naar onze klanten en luister je naar de wensen van klanten over het onderhoud aan hun auto. Je staat garant voor een efficiënte planning gedurende de dag en zorgvuldige uitvoering van alle serviceactiviteiten. Jij bent het eerste aanspreekpunt op het gebied van de uitgevoerde werkzaamheden, facturatie en schade/garantie claims. Tevens sta je in de uitvoering van serviceactiviteiten in nauw contact met de collega's van de werkplaats en het magazijn. Jij helpt onze klanten probleemloos op weg.

Wie ben jij

 • Je hebt minimaal MBO 4 werk- en denkniveau;
 • Je hebt 1 tot 3 jaar ervaring binnen de autobranche;
 • Je bent fulltime (40 uur per week) beschikbaar;
 • Je hebt het vermogen om jezelf in te leven in de klant en problemen op te lossen;
 • Iemand die zich kenmerkt als empathisch, authentiek, fris, energiek, enthousiast en vernieuwend.

 • de kans om te werken bij een klantgericht dealerbedrijf met groeiambities;

 • werken in een professionele werkomgeving;

 • ruimte voor initiatief;

 • 24 vrije dagen en 13 ADV dagen;

 • Lease a Bike

Over ons

Auto Poppe is de officiële Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer van Zeeland. Wij hebben onze roots in de Zeeuwse klei, zijn trots op het land en onze Zeeuwse nuchterheid. Wij regelen alle facetten omtrent mobiliteit. Denk aan financiering, leasing, onderhoud, reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires. Daarnaast hebben wij ook een eigen verhuurafdeling. Met in totaal zes vestigingen zijn wij de grootste dealer van de provincie.

Heb je interesse?

Klik op de button solliciteren! Heb je vragen over deze vacature? Twijfel niet en neem contact op met: , Directie Auto Poppe .Functie:serviceadviseur
Startdatum:20-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Auto Poppe via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Serviceadviseur Auto Poppe 20-10-2023

Bekijk ook andere vacatures