Vacature Specialist Asset en Maintenance Management

Specialist Asset en Maintenance Management in Zeeland

Specialist Asset en Maintenance Management regio Zeeland (secundair)

Goes 40 uur Engineering

Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen

Stedin heeft ruim 2 miljoen klanten. Klanten die er van uit gaan dat elektriciteit geleverd blijft worden. Dat ons net betrouwbaar blijft. Een flinke uitdaging met de energietransitie. Wij willen dat ons elektriciteitsnet tot de beste en meest betrouwbare ter wereld blijft horen. Daarvoor hebben wij assets nodig die duurzaam zijn en blijven, maar ook vooral een elektriciteitsnet dat flexibel is en voorbereid op de toekomst. Daar ga jij je mee bezig houden.

Jij levert een belangrijke bijdrage aan de instandhouding van het elektriciteitsnet. Je weet namelijk bijna alles van onderhoudsmanagement, dit is jouw terrein. FMECA, MTBF, MTTR, OEE, MPE. Allemaal afkortingen die jou tot de verbeelding spreken. Je weet wat onderhoudsgegevens je kunnen vertellen over de betrouwbaarheid van het net. Je bent in staat om dit inzichtelijk te maken en de juiste maatregelen te treffen. Je zorgt voor data gedreven asset- en onderhoudsmanagement, zorgt voor de juiste inzichten, bent geïnspireerd om verbeteringen aan te brengen en maakt de vertaalslag van het onderhoudsbeleid naar een planning voor de aankomende 1 tot 3 jaar. Deze worden vertaald vanuit de langere termijn jaarplannen waar een andere team binnen de afdeling instandhouding mee bezig is. Je werkt intern nauw samen met het team strategische instandhouding en de uitvoeringsafdelingen.

Jij speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van data gedreven onderhoudsmanagement binnen ons team. Hiervan ben jij dan ook de kartrekker.

Jouw sterke punten
Worden we blij van

Je bent analytisch en communicatief sterk. Een denker en doener. Want wat jij bedenkt, draag je ook uit. Leren van anderen en jouw kennis en visie delen doe jij heel gemakkelijk. Dat anderen jouw mening daadwerkelijk delen draagt bij aan jouw succes en resultaten. Je wilt met elkaar vooruitgang boeken en vooruit blijven kijken. De drang om te verbeteren zit in je bloed. Wat jou verder onze specialist asset en maintenance management maakt? Dat lees je hieronder.

 • Je beschikt over een afgeronde hbo opleiding.

 • Je hebt (stage)ervaring op het gebied van asset- en/of maintenance management.

 • Je hebt ervaring op het gebied van onderhoudsmethodieken en onderhoudssystemen.

 • Je hebt affiniteit met secundaire elektrotechniek en kan ons ook in jouw motivatiebrief hierin meenemen.

Een goed team
Daar hoor je bij

Je maakt deel uit van team Tactische Instandhouding. Het team Tactische Instandhouding bestaat uit 14 collega's en maakt onderdeel uit van Instandhouding met in totaal 41 collega's, dat weer onderdeel uitmaakt van de
overkoepelende afdeling Asset Management.


Het team bestaat uit experts op hun vakgebied. Een team met een belangrijke rol binnen de afdeling Asset Management en dicht op de operatie. Samen zorgen we voor de juiste inzichten, maatregelen en jaarplannen. Samen vooruit willen gaan, tot de beste oplossingen komen en daarin geen blad voor de mond nemen. Echt een team voor jou.

Mooie arbeidsvoorwaarden
Die wil je hebben

Dat je van ons je eigen telefoon (of een Bring Your Own Device vergoeding) en laptop krijgt, vinden we nogal vanzelfsprekend. Wat mag je nog meer van Stedin als werkgever verwachten?

Alle financiële arbeidsvoorwaarden op een rij, dan weet je meteen waar je aan toe bent:

 • Goede arbeidsvoorwaarden horen erbij. Zo krijg je, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal een salaris van € 6213,- gebaseerd op 40 uur per week, 24,5 vakantiedagen en bouw je prima pensioen op bij het ABP.

 • Bovenop je salaris ontvang je een persoonlijk budget van 24% (inclusief 8% vakantiegeld). Jij kiest wat je met het budget doet. Elke maand extra salaris? Of meer verlofdagen? In onze nieuwe Rekentool krijg je een alvast voorproefje van hoe jouw persoonlijk budget eruit zou kunnen zien en hoe je het zou kunnen besteden.

 • Gezonde energie, die heb je nodig. Daarom krijg je van ons ook een Duurzaam Inzetbaarheid budget van €500 bruto per jaar (bijvoorbeeld voor je sportabonnement of je nieuwe voetbalshirt). En claim jij alvast een plek in het volgende Stedin Voetbaltoernooi?

 • Volgens ons Stedin@Work concept werk je 50% thuis en 50% op kantoor, wel zo flexibel. Wij zorgen voor jouw thuiswerkfaciliteiten, een thuiswerkvergoeding en reizen naar kantoor doe je met je OV vrij-abonnement waarmee je ook buiten werk onbeperkt kan reizen!

Daar komt dit nog bovenop:

 • Werken bij Stedin betekent werken bij een Worldclass Workplace.. Een van de trotspunten van onze (en jouw toekomstige) collega's? Werksfeer.

 • Jouw ontwikkeling staat centraal: events bezoeken met collega's, meedoen aan kennissessies, trainingen en opleidingen volgen. Zo geven we jouw talent écht alle kans en haal jij het beste uit jezelf.

 • Goede koffie van Heilige Boontjes. In Rotterdam kun je jouw bakkie ook halen bij onze 'gebarista' (onze slechthorende barista).

  "

Vervoer

We zijn een duurzaam bedrijf. Reis je met het OV naar je werk, dan krijg je van ons een OV Vrij-abonnement 2e klas. Dit abonnement mag je ook privé gebruiken. Kies je voor een vaste reiskostenvergoeding dan ontvang je 13 cent per kilometer (maximaal 60 kilometer enkele reis) voor de dagen dat je reist voor je werk. Met je Persoonlijk Budget kun je dit aanvullen tot 21 cent netto per kilometer. Krijg je je eigen bedrijfsauto of -bus, dan mag je deze ook gebruiken voor woon-werkverkeer. Voor zakelijk verkeer gebruiken we deelauto's.

Nu reageren
Laten zien wat je in huis hebt

Zin in deze baan? En nu en later genoeg te doen hebben? Dat kan gewoon met de knop 'solliciteren'. Vergeet niet je CV mee te sturen. Om een goede selectie te kunnen maken, ontvangen we ook graag een motivatiebrief waarin je ons meeneemt in hoe jouw ervaringen en interesses goed aansluiten bij deze rol. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Als we ook denken dat je bij ons past, nemen we snel contact met je op voor de vervolgstappen.

Functie:specialist asset maintenance management
Startdatum:19-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:6213 – 6213
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stedin via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Specialist Asset en Maintenance Management Stedin 19-11-2023

Bekijk ook andere vacatures