Vacature Totaal Bouwer

Totaal Bouwer in Zeeland

Voor het maken van uw raam, bouwen en onderhouden van uw nieuwe pand, Duvekot Bouw staat voor u klaar! Wij ontzorgen u hierbij met een groep enthousiaste, goed opgeleide vakmensen met gevoel voor architectuur. Mogen wij een afspraak met u maken om samen gewoon iets moois te gaan maken?

Wat we allemaal doen

Met onze lange en ruime ervaring hebben wij een breed werkgebied. Bekijk waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

Bouw- of verbouwplannen?

Bij Duvekot Bouw zijn we er allemaal van doordrongen dat we niet voor onszelf bouwen, maar voor u. De stenen kunnen nog zo recht op elkaar liggen, uiteindelijk gaat het erom dat u prettig woont, werkt of verblijft. Uw opdracht is daarom in handen van vakbekwame en kwaliteitsbewuste werknemers. Tezamen zorgen wij voor een optimale wisselwerking waarin het uiteindelijke product centraal staat. Heeft u vragen of interesse in een vrijblijvende afspraak? We adviseren u graag..


T.Functie:totaal bouwer
Startdatum:08-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Aannemersbedrijf Duvekot via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Totaal Bouwer Aannemersbedrijf Duvekot 08-11-2023

Bekijk ook andere vacatures