Vacature Vastgoedregisseur Ontwikkeling

Vastgoedregisseur Ontwikkeling in Zeeland

Solliciteren voor "Vastgoedregisseur Ontwikkeling Zeeland"

Vastgoedregisseur Ontwikkeling Zeeland

Voor jouw toekomst én die van een ander. Maak jij het verschil?

Zoek jij na een succesvolle start als vastgoedontwikkelaar een mooie maatschappelijke opgave? En word je enthousiast van het idee om te zorgen voor de ontwikkeling en realisatie van de juiste opvanglocaties voor het COA? Dan ben jij misschien wel de nieuwe vastgoedregisseur Ontwikkeling die wij zoeken.

Het COA werkt al jaren aan een stabiele vastgoedportefeuille voor opvang van asielzoekers. Deze opgave wordt steeds complexer en omvangrijker en kent steeds meer uitdagingen, ook op gebieden zoals stikstofuitstoot, duurzaamheid, flexibiliteit, circulariteit en biodiversiteit. Ben jij de door de wol geverfde, enthousiaste, innovatieve vastgoedontwikkelaar met een hands-on-mentaliteit, die een bijdrage wil leveren aan deze sociale opgave? Lees dan snel verder, want wij bieden een prachtige missie, professionaliteit, flexibiliteit en collegialiteit.

Jouw rol als vastgoedregisseur Ontwikkeling

Je werkt aan zeer diverse projecten. Je houdt je bezig met de ontwikkeling van een geheel nieuw asielzoekerscentrum (azc), maar ook met het razendsnel omzetten van bijvoorbeeld een kantoorgebouw naar een tijdelijke opvanglocatie. Je bent verantwoordelijk voor herstructurerings-, sloop-, renovatie- en nieuwbouwprojecten op diverse locaties in Nederland, binnen een bestuurlijk complexe omgeving. Je coördineert alle ontwerp- en uitvoeringsstadia van grote bouwkundige projecten. Je begeleidt aanbestedingen en beoordeelt contracten en overeenkomsten. Je stelt integrale besluitvormingsstukken op en legt deze voor binnen het COA en bij het ministerie van Justitie en Veiligheid. Je draagt zorg voor interne afstemming met vastgoedregisseurs Exploitatie, business control, juridische zaken, beleidsadviseurs en (in)direct betrokken collega's afdelingen zoals locatiemanagers, ICT-adviseurs en huismeesters.

Naast de diversiteit van projecten is ook de scope van projecten heel verschillend. In het kader van duurzaam vastgoedmanagement wordt er nu steeds meer ontwikkeld met oog op de toekomst. We bouwen bijvoorbeeld duurzame en zorgvuldig ontworpen woningen die later toegevoegd kunnen worden aan de voorraad van de lokale woningcorporatie, gemeente of dienst kunnen gaan doen als studentencampus. Dit zorgt niet alleen voor een betere aansluiting met de leefomgeving maar ook voor een duurzamer product.

Functie-eisen

 • Opleiding : je hebt een hbo- of wo-diploma op het gebied van bouwkunde.
 • Werkervaring : je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de vastgoedbranche als projectontwikkelaar, projectmanager of vastgoedadviseur bij een woningcorporatie, ontwikkelaar, gemeente of adviesbureau. Ervaring met aanbestedingstrajecten is een pré.
 • Vaardigheden : je bent communicatief vaardig, je weet je staande te houden in een politiek bestuurlijk gevoelige omgeving en kunt omgaan met gevoelige informatie, je kunt stevig en zakelijk onderhandelen met oog voor de doelstelling van het COA en duurzame relaties.
 • Persoonlijkheid : je bent zelfstandig, daadkrachtig, stressbestendig, collegiaal en integer.
 • Flexibiliteit : je past plannen aan als de omstandigheden daar aanleiding toe geven en je staat open voor onregelmatige werktijden.
 • VOG : wil je werken bij COA? Dan vragen we een positieve Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en alle collega's leggen de eed of belofte af.

Wat bieden we jou?

Wij bieden je een prachtige missie, in een uitdagende en afwisselende functie in een dynamische organisatie met uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto en vrijheid om je uren flexibel in te delen.

 • Salaris : maximaal € 6.406,49 bruto per maand o.b.v. 36 uur
 • Dienstverband : 36 uur per week (in eerste instantie voor 12 maanden, met zicht op vast dienstverband)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden : o.a. een-leaseauto, pensioen, vitaliteitsuren, loopbaanbudget en een individueel Keuzebudget van 18% (incl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering)
 • Vakantieverlof : 144 uur bij een fulltime dienstverband (plus 26 uur in IKB)
 • Afwisseling : de variatie tussen nieuw te ontwikkelen vastgoed, herbestemming van leegstaand vastgoed zoals zorgcomplexen of kantoren of het tijdelijk in gebruik nemen van vastgoed maakt deze functie ongelofelijk afwisselend
 • Ruimte voor ontwikkeling: wij hechten veel waarde aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling. We bieden daarvoor verschillende mogelijkheden. Denk aan het volgen van een opleiding, waardoor je nog beter kunt functioneren in je huidige functie of kunt doorgroeien.

Waar ga je werken?

Het team Ontwikkeling bestaat uit ongeveer 20 collega's, die van aanpakken weten en strategisch door blijven werken naar het gestelde doel. Je werkt ook nauw samen met vastgoedregisseurs uit twee andere teams: Bestuurlijk en Exploitatie. Je bezoekt verschillende locaties, om te kijken of vastgoed geschikt is als nieuwe locatie of om te kijken wat er aangepast moet worden bij een bestaande locatie. Ook heb je veel overleggen, vaak op locatie. Deze overleggen heb je met een - door jou samen te stellen - team dat bestaat uit interne vertegenwoordigers van het COA en externe adviseurs. Dit zijn bijvoorbeeld architecten, installatie- en bouwfysisch adviseurs, bouwkostendeskundigen en constructeur. Je stemt ook vaak af met gemeenten, bijvoorbeeld met wethouders. Je bent dus veel op pad en komt op veel verschillende plekken.

Het COA als werkgever

Bij het COA vangen we al sinds 1994 asielzoekers op in opvangcentra. In onze opvangcentra bieden we hen basisvoorzieningen en begeleiding naar hun toekomst in Nederland of daarbuiten. Onze organisatie is altijd in beweging. Meebewegen met de (politieke) realiteit en samen inspelen op kansen zit in onze genen. In ons DNA herken je de kernwaarden Menswaardig, Samen, Open en Resultaatgericht. Diversiteit en inclusie vinden wij belangrijk, daarom bieden wij al onze collega's gelijke kansen.

Solliciteer

Ben jij enthousiast over deze functie? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog!

Dan kun je telefonisch contact opnemen met Petra Weggen, Recruitment Adviseur via . Vragen over de sollicitatieprocedure kun je stellen via . We kijken uit naar jouw reactie!

Titel: Vastgoedregisseur Ontwikkeling Zeeland

Nummer: 3176Functie:vastgoedregisseur ontwikkeling
Startdatum:05-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:6406 – 6406
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Centraal Orgaan opvang asielzoekers via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Vastgoedregisseur Ontwikkeling Centraal Orgaan opvang asielzoekers 05-11-2023

Bekijk ook andere vacatures