Vacature Verpleegkundige

Verpleegkundige in Goes

Verpleegkundige Interventie Team

Locatie Diverse locaties

Aantal uur 32-36

Ervaring Gewenst

Opleidingsniveau HBO 4/5

De functie

Voor het Verpleegkundig Interventie Team (VIT) zijn wij opzoek naar een nieuwe collega voor 32 tot 36 uur per week. Het VIT is 24/7 werkzaam binnen Zorggroep Ter Weel.

In deze functie werk je coachend samen met verzorgende medewerkers en voer je verpleegtechnische handelingen uit in de zorg voor zowel intra- als extramurale cliënten in de directe omgeving van onze locaties. Je houdt de situatie rondom de cliënten nauwlettend in de gaten, voert verpleegkundige triage uit en bewaakt de kwaliteit van de verpleegkundige zorg.

Bij ernstige roosterverstoringen draag je bij aan het vinden van oplossingen voor de afdelingen. De kernverantwoordelijkheden van het VIT omvatten participatie in de verzorging, verpleging en begeleiding van somatische en psychogeriatrische cliënten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor verpleegkundige triage in de regio en voer je risicovolle voorbehouden handelingen (volgens de wet BIG) uit op afspraak en ad hoc. Buiten kantoortijden (maandag t/m vrijdag 15.45-07.30 uur, in het weekend en op feestdagen) geef je operationeel leiding aan dienstdoende medewerkers.

Je ondersteunt en coacht medewerkers bij verpleging en begeleiding in complexe zorgsituaties, zoals bij cliënten in een terminaal stadium. Tevens fungeer je als vraagbaak voor zorgmedewerkers met betrekking tot de zorgverlening. Daarnaast geef je aanwijzingen aan aanwezige medewerkers met betrekking tot de zorgverlening aan cliënten, waarbij een coachende benadering wordt gehanteerd.

Jouw bagage

 • Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 4 of 5 (HBO-V) en ingeschreven in het BIG register
 • Je hebt passie voor het vak en jouw hart ligt bij het werken met kwetsbare ouderen, je kunt goed samenwerken. Met jouw ervaring en inlevingsvermogen weet je snel de juiste begeleiding te bieden
 • Je staat je "mannetje" en vindt het geen probleem om feedback te geven
 • Tact, luisteren, motiveren en stimuleren zijn de competenties waarover je beschikt
 • Jij snapt dat ad-hoc reageren op voorkomende situaties belangrijk is
 • Je bent bereid tot het werken van dag- en avonddiensten, nachtdiensten, weekenden en feestdagen volgens dienstrooster
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs

Wij bieden

 • Als VIT verpleegkundige word je ingeschaald in FWG 50 maximaal €4.264,33 bruto per maand op basis van 36 uur (conform cao VVT)

 • Contracten voor uren in overleg mogelijk voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren wordt dit na een jaar omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd

 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering

 • Een prettige werksfeer binnen een leuk team

Herken jij jezelf?

Solliciteer dan direct via de website!

Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met het VIT-team op telefoonnummer . De gesprekken zullen plaatsvinden op 11 januari 2024.

Algemene informatie over Zorggroep Ter Weel vind je op www.terweel.nlFunctie:verpleegkundige
Startdatum:29-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4264 – 4264
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zorgcentrum Ter Weel via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Verpleegkundige Zorgcentrum Ter Weel 29-11-2023

Bekijk ook andere vacatures