Vacature Aftersalesmanager

Aftersalesmanager in Goes

Aftersalesmanager

Heb jij ervaring als leidinggevende en ben jij een echte teamplayer? Wil jij werken in een omgeving die net wat anders is dan de gewone werkplaats en ligt jouw hart in de autobranche? Lees dan snel verder!

Kruimelpad

 1. Vacature Aftersalesmanager

Wat ga je doen?

Als Aftersalesmanager ben je verantwoordelijk voor het aansturen en optimaliseren van onze aftersales activiteiten. Je speelt een sleutelrol in het beheren van de service- en onderhoudsafdelingen, waarbij je streeft naar efficiëntie en de hoogste normen voor klanttevredenheid. Jouw focus ligt op de samenwerking van alle teams en het coachen van de medewerkers. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het behalen van doelstellingen en implementeer jij verbeteringen in de werkprocessen waar nodig. Ook bewaak je het gestelde aftersales budget, houd je toezicht op de kosten, inkomsten en stel je prognoses op. Je werkt nauw samen met onze andere afdelingen, zoals marketing en sales om zo een naadloze en geïntegreerde klantreis te garanderen. Kortom: een afwisselende dynamische functie waarbij de klant te allen tijden centraal staat.

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding in een relevant vakgebied .
 • Je hebt aantoonbare ervaring in een leidinggevende rol binnen de automotive aftersales.
 • Je bent een inspirerende leider die in staat is om medewerkers te motiveren en te begeleiden.
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en kunt effectief omgaan met klanten en medewerkers op verschillende niveaus.
 • Je bent resultaatgericht en hebt een bewezen staat van dienst in het behalen van aftersalesdoelstellingen.
 • Je hebt kennis van moderne technologieën en trends in de automotive-industrie.
 • Je bent in staat om data-analyse en rapportagevaardigheden effectief te gebruiken om besluitvorming te ondersteunen.
 • Je hebt een scherp oog voor detail en kwaliteit, en je bent toegewijd aan het leveren van de best mogelijke service aan onze klanten.

Wat bieden wij?

 • De kans om te werken bij een klantgericht dealerbedrijf met groeiambities;
 • Werken in een professionele werkomgeving;
 • Ruimte voor initiatief;
 • Werken met prominente merken
 • 24 vrije dagen en 13 ADV dagen o.b.v. 40 uur;
 • Lease a Bike .

Over ons

Auto Poppe is voor de gehele provincie Zeeland dé officiële dealer voor de automerken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens. Daarnaast heeft Auto Poppe een eigen verhuurafdeling voor deze merken en werkt zij voor vrijwel alle grote verzekeringmaatschappijen via het keurmerk Merkherstel Schadebedrijven. Door deze combinatie kan Auto Poppe alle facetten van mobiliteit verzorgen.

Vanuit 7 vestigingen, verspreidt over geheel Zeeland, staan dagelijks meer dan 120 medewerkers voor u klaar om uw mobiliteit te garanderen. Medewerkers die, door hun ruime ervaring en gedegen opleidingen, experts op hun specifieke vakgebied zijn.

Auto Poppe bestaat ruim 60 jaar en is in die periode uitgegroeid tot het grootste dealerbedrijf van Zeeland. Met de roots in de Zeeuwse klei, de trots voor het Zeeuwse land en de Zeeuwse nuchterheid is een familiebedrijf ontstaan dat niet voor niets als slogan heeft: Thuis in Zeeland!

Heb je interesse?

Klik op de button solliciteren! Heb je vragen over deze vacature? Twijfel niet en neem contact op met: , Directie Auto Poppe .Functie:aftersalesmanager
Startdatum:20-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Auto Poppe via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Aftersalesmanager Auto Poppe 20-10-2023

Bekijk ook andere vacatures