Vacature Ambtelijk Secretaris

Ambtelijk Secretaris in Goes

Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad

Waar ben je naar op zoek?

Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad

  • HBO
  • Goes
  • Staf & Management

Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad


Jij bent die analytische verbinder met oog voor de gezamenlijke belangen van onze patiënten die wij graag in de Adrz Cliëntenraad verwelkomen als nieuwe collega!

Zet de patiënt centraal als Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad
Als onze nieuwe collega hoeven wij jou niet te vertellen hoe belangrijk ons werk is voor onze patiënten. Jij weet als geen ander de Cliëntenraad te ondersteunen bij het behartigen van de belangen van onze cliënten conform de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen (WMCZ). Met jou als Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad stel je de leden van de Cliëntenraad in staat om optimaal te kunnen functioneren.
Jouw rol hierin is onontbeerlijk.

Denk hierbij aan:
• Secretariële ondersteuning door o.a. het opstellen en redigeren van (wettelijke) brieven, vergaderingen voorbereiden, verslaglegging, agendapunten opstellen en toelichten en bewaken van voortkomende acties;
• Coördinerende werkzaamheden waarbij continuïteit en consistentie binnen de raad geborgd blijft, zoals organiseren van scholing, ondersteunen bij werving en organiseren van eventuele verkiezingen binnen de raad;
• Beleidsinhoudelijke ondersteuning door uitgestippeld beleid te bewaken, beleid voor te bereiden, jaarplannen en kwartaaloverzichten op te stellen, voorstellen m.b.t. strategie te initiëren, informeren van raad over actuele wijzigingen in wet-en regelgeving en ontwikkelingen op het vakgebied;
• Ontwikkeling van voorlichtings- en PR activiteiten van de raad, zorg dragen voor actuele informatie en functioneren als eerste aanspreekpunt voor raad gerelateerde zaken en informeert, adviseert en verwijst door.
• Vraagbaak voor de leden van de cliëntenraad, bestuurders, managent en anderen over alles wat met de cliëntenraad te maken heeft.

Welkom bij Cliëntenraad Adrz
De cliëntenraad bestaat uit negen leden. Binnen de Cliëntenraad van Adrz werk je nauw samen met het dagelijks bestuur van de CR (de voorzitter, penningmeester, secretaris) en de andere leden. Samen behartigen jullie de patiëntenbelangen binnen Adrz. Patiënten bij Adrz hebben inspraak en medezeggenschap via de Cliëntenraad Adrz conform de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen (WMCZ).
Hiërarchisch val je onder het Bestuursbureau van Adrz, maar de dagelijkse aansturing ontvang je van de voorzitter van de cliëntenraad.

Jouw onmisbare bijdrage in de zorg
Als Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad heb je Adrz wat te bieden.
• Beschik je over minimaal HBO denk- en werkniveau
• Beschik je bij voorkeur over een afgeronde opleiding ambtelijk secretaris of heb je relevante werkervaring
• Heb je bij voorkeur ervaring in de zorg of een grote en complexe organisatie en heb inzicht in organisatiestructuren- en processen.
• Breng je relevante kennis van wet-en regelgeving kennis mee
• Denk je analytisch, ben je goed in plannen, organiseren en coördineren.
• Ben je een verbinder, proactief, nauwkeurig, heb je oog voor detail en ben je communicatief sterk

Zorgvuldig op jouw wensen afgestemd
Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor de zorg in Zeeland. En daar belonen we je als Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad bij Adrz uiteraard voor. Je krijgt bijvoorbeeld:
• Een bruto maandsalaris per 1 december 2023 tussen € 2.832 en € 3.824 (FWG 45) op basis van een 36-urige werkweek.
• Een jaarcontract voor 24 uur per week met uitzicht op een onbepaalde tijd dienstverband.
• Op fulltime basis 144 vakantie-uren en 57 PBL-uren.
• 8,33% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
• Een reiskostenvergoeding die positief afwijkt van de cao. Reis je via de Westerscheldetunnel? Dan krijg je daar ook een vergoeding voor.
• De mogelijkheid tot thuiswerken.
• Allerlei opleidingsmogelijkheden. Zo staan er verschillende (online) opleidingen voor je klaar via onze Adrz-academie en word je in de gelegenheid gesteld om je vakkennis op peil te houden.

Sta midden in de maatschappij bij Adrz
De 'Zeeuwse' patiënt kwalitatief goede zorg, gemak en comfort bieden. Dat maken we bij Adrz mogelijk met ruim 2.300 medewerkers, 180 medisch specialisten en 140 vrijwilligers. Waar en wanneer nodig staan we klaar voor onze patiënten. Van basis tot (super)specialistische zorg. Sinds 2017 is het Erasmus MC onze academische ruggengraat. Zo houden en brengen we de kwaliteit van de zorg in Zeeland op een nog hoger niveau.

Werken in de zorg komt steeds dichterbij
Als Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad draag jij bij aan het toegankelijk maken en houden van de zorg. We willen daarom graag met jou in contact komen. Ben jij die enthousiaste, bevlogen en analytische verbinder die bij Adrz wil werken? Solliciteer dan zeker vóór 12 januari 2024. En daarna?

  1. Ontvang je na de sluitingsdatum zo snel mogelijk een reactie van ons.
  2. Nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek met de Bestuurssecretaris en een vertegenwoordiging van de Cliëntenraad. De sollicitatiegesprekken staan gepland op donderdagochtend 18 januari 2024 tussen 9.00 en 13.00 uur.
  3. Volgt er eventueel nog een tweede gesprek.
  4. Ronden we het sollicitatietraject af met een arbeidsvoorwaarden gesprek.
  5. Verwelkomen we je graag binnen onze Cliëntenraad!

Laat het Annet de Smidt, Bestuurssecretaris weten via of via het secretariaat raad van bestuur , zij vertellen je er graag meer over. Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de HR-collega's via of .Functie:ambtelijk secretaris
Startdatum:30-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2832 – 3824
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Admiraal De Ruyter Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Ambtelijk Secretaris Admiraal De Ruyter Ziekenhuis 30-11-2023

Bekijk ook andere vacatures