Vacature Medewerker Back

Medewerker Back in Goes

Opleiding verpleegkunde MBO en HBO

Administratief & secretarieel

Medewerker back- en frontoffice ouderenpsychiatrie

 • Contactpersoon
 • Einddatum 1-12-2023
 • Locatie Goes
 • Uren 24 uur

Alle cliënten van Emergis verdienen de allerbeste zorg. Word jij er blij van om als medewerker back- en frontoffice bij ouderen ggz de zorg iedere dag een beetje beter te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Of het nu druk is of niet, jij geeft altijd evenveel energie en service voor het beste resultaat.

Wat ga je doen

Bij voorkeur ben je per 1 februari 2024 voor 24 uur per week beschikbaar en zal je, na je inwerktraject, het eerste aanspreekpunt zijn voor onze cliënten en hulpverleners. Met een goed humeur kom je binnen en start je het systeem op. Jij hoort, na het halen van een kop koffie, al een telefoontje binnenkomen. Daarom zet je meteen jouw headset op om onze cliënt of hulpverlener te woord te staan en vanaf dat moment start de zorg. Je bent dus een cruciale schakel in het geheel. Iedere vraag is weer anders en dat zorgt dat jij je nooit verveelt. Naast het telefonisch te woord staan van cliënten, zet jij je dagelijks in bij het:

 • aanmelden van cliënten (of ontslag) en de bijbehorende administratie;
 • ondersteunen van de behandelaren in het administratieve proces;
 • beantwoorden van de ontvangen mail;
 • zorgdragen voor een goede secretariële ondersteuning.

Emergis is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Jaarlijks behandelen of begeleiden we ongeveer 10.000 mensen met uiteenlopende problemen. Dat gebeurt door zo'n 1.400 medewerkers op vijftig locaties door heel Zeeland.

Ouderen ggz is een zorgonderdeel dat zich richt op psychiatrische en psychosociale hulpverlening voor ouderen. Het zorgonderdeel bestaat uit drie voorzieningen binnen de Zeeuwse regio's, die het gehele zorgaanbod verzorgen. Dit zorgaanbod is heel divers en wordt aangeboden in een aantal zorgvormen; ambulant, kliniek en dagbehandeling. Met de verwijzers en de ketenpartners werken we intensief samen.

Onze teams hebben commitment en zijn loyaal. Wij vinden collegialiteit heel belangrijk. Je kunt in je pauze met je collega('s) een wandeling maken over het terrein of heerlijk buiten zitten op het mooie terras. Voor de lunch kun je in het restaurant van Emergis een lekkere broodjes halen.

Wat mag je van ons verwachten

Wij zijn ons er van bewust dat we onze zorg alleen kunnen realiseren door bevlogen talenten aan ons te binden. Daarom bieden we jou een baan met veel afwisseling in werkzaamheden en contacten in een omgeving waar altijd wel íets gebeurt. En je krijgt ook nog:

 • Een functie in FWG 35; een goed markconform salaris die begint met €2.272,- en eindigt op €3.218,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (niveau 1 januari 2024).
 • De functie valt onder de CAO GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, collectieve zorgverzekering en inkomensverzekering.
 • Diverse scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een breed aanbod aan e-learning.
 • Als we beiden tevreden zijn, dan is er uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
Hier herken jij jezelf in

Klantvriendelijkheid zit bij jou in het bloed. Jij bent erop gebrand om de beste service te verlenen aan onze cliënten en je collega hulpverleners. Zonder stress natuurlijk, want jij kunt je werk prima plannen en beschikt over een grote mate van zelfstandigheid en je bent een echte doorzetter. Je denkt altijd in het belang van onze cliënten én het team en zorgt met een goede grap voor wat ontspanning op de werkvloer. Daarnaast heb je:

 • minimaal een secretariële opleiding mbo-niveau of een hieraan gelijkwaardige opleiding;
 • ervaring met Microsoft Office;
 • enthousiasme en een klantgerichte en servicegerichte instelling;
 • een representatieve uitstraling;
 • ervaring met zorgregistratie (Psygis Quarant) is fijn maar niet noodzakelijk;
 • een actieve houding met betrekking tot het oplossen van fouten en knelpunten en bent daarin een teamspeler;
 • sterke communicatieve skills en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Werk jij mee aan onze droom?

Ben je enthousiast?

Neem dan gerust contact op met () via .Functie:medewerker back
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Emergis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Medewerker Back Emergis 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures