Vacature Gevorderd Assistent Accountant Samenstelpraktijk

Gevorderd Assistent Accountant Samenstelpraktijk in Goes

Wie zijn wij

CapsNobel is een accountantskantoor met drie vestigingen en circa 50 medewerkers in Zuidwest Nederland. Wij helpen ondernemers hun resultaten te verbeteren door hen actuele financiële inzichten, praktijkgerichte adviezen en flexibele ondersteuning te geven.

De medewerkers van CapsNobel zijn werkzaam vanuit de vestigingen te Goes, Halsteren, en Breda. Vanuit de vestigingen worden werkzaamheden verricht in de samenstelpraktijk, auditpraktijk, fiscale advisering, salarisadministratie en HRM-zaken.

De wijze waarop we samenwerken met elkaar en met onze klanten is professioneel en persoonlijk. Onze vestigingen hebben een platte organisatiestructuur en een open en informele cultuur.

De vestiging in Goes bestaat uit circa 20 medewerkers en is een fijn en divers team. Als team zijn we goed op elkaar ingespeeld en zijn we altijd op de hoogte van vaktechnische ontwikkelingen. In Goes hebben we een gevarieerde groep MKB-bedrijven als klant.

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

 • Verzorgen van periodecijfers en begrotingen;
 • Samenstellen van jaarrekeningen;
 • Verzorgen fiscale aangiften;
 • Inrichten van (financiële) administraties;
 • Voorbereiden en uitwerken van adviesopdrachten;
 • Vanuit jouw financiële expertise meedenken met ondernemers

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar iemand die 32-40 per week inzetbaar is en vooral zal werken vanuit onze vestiging in Goes. Jij hebt voldoende relevante kennis, zowel theoretisch als praktisch, ondersteund door afgeronde opleidingen en (jarenlange) ervaring bij een accountantskantoor in de samenstelpraktijk of eventueel administratiekantoor.

Wat bieden wij jou

Een uitdagende functie in een enthousiast toegewijd team. Daarnaast bieden we je de kans om je verder te ontplooien. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die mee ontwikkelen met je loopbaan zijn vanzelfsprekend.

Ons aanbod voor een Gevorderd Assistent Accountant Samenstelpraktijk

 • Een dienstverband voor 32-40 uur per week;
 • Passend salaris dat stijgt afhankelijk van de ontwikkeling die jij laat zien;
 • Mogelijkheid vaktechnische en competentiegerichte vaardigheden goed op peil te houden met cursussen en opleidingen;
 • Platte organisatiestructuur en een open en informele cultuur op onze vestigingen.

Solliciteren naar deze vacature

Spreekt deze vacature jou aan? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joyce van Eekeren – via telefoonnummer 0164-680010 of vacatures@capsnobel.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Functie:Gevorderd Assistent Accountant Samenstelpraktijk
Startdatum:06-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CapsNobel via vacatures@capsnobel.nl of 0164-680010. Of bezoek hun website https://capsnobel.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Gevorderd Assistent Accountant Samenstelpraktijk CapsNobel 06-11-2023

Bekijk ook andere vacatures