Vacature Intercedent

Intercedent in Goes

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als intercedent bij een snelgroeiend bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in (inter)nationale arbeidsbemiddeling en een uitstekende reputatie? Wil jij werken bij een ambitieus, informeel en snelgroeiend bedrijf, waar je de vrijheid krijgt om jouw opdracht op jouw manier in te vullen? Bij Covebo in Goes krijg je de kans om jouw kwaliteiten in te zetten en jezelf verder te ontwikkelen. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Kom dan ons team versterken en solliciteer nu!

Voor onze vestiging in Goes zijn wij op zoek naar een intercedent bouw & techniek. Ons jonge, gedreven team is pas in een hip en modern ingerichte nieuwe locatie gevestigd. Waar wij ons erg thuis voelen! Mede door ons fijne dakterras en onze productieve, plantrijke omgeving. Omdat iedereen binnen het team kansen krijgt om door te groeien, kunnen wij ons team nu verder uitbreiden.

Bij Covebo in Goes krijg jij de vrijheid om jouw eigen plan op te stellen en doelen te behalen, uiteraard samen met jouw collega's. Je werkt nauw samen met coördinatoren en backoffice medewerkers om jouw klanten te helpen in hun behoeften; de beste kandidaten te vinden en te helpen aan die leuke baan. Als intercedent binnen Covebo in Goes ben jij verantwoordelijk voor: 

  • Het binnenhalen van nieuwe klanten. Hiervoor stel je (onder begeleiding) zelf een concreet plan op en voer je doelgerichte verkoopgesprekken.
  • Het onderhouden van contacten met bestaande klanten en prospects, waarbij de aandacht uitgaat naar het beheren, optimaliseren en uitbouwen van de dienstverlening, dmv. klantbezoeken en mailing
  • Je bent verantwoordelijk voor de werving van Nederlandse en Europese uitzendkrachten
  • Je onderhoudt de contacten met bestaande klanten, waarbij de aandacht uitgaat naar het beheren, optimaliseren en uitbouwen van de dienstverlening. Daarnaast onderhoud je proactief de contacten met lopende en nieuwe uitzendkrachten binnen de sector.
  • Je werft vakkrachten en voert intakegesprekken met kandidaten en stelt ze voor bij je opdrachtgever. In de huidige, krappe arbeidsmarkt is je overtuigingskracht erg van belang!
  • Je werkt samen en onderhoudt de contacten met onze buitenlandse wervingskantoren
  • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de vacatures op de social media kanalen en op de website van Covebo
  • Je bedenkt acties voor het werven en binden van geschikte vakkrachten en voert deze acties uit, hierbij maak je gebruik van de modernste technieken, waaronder videorecruitment

Kortom, het gehele proces van recruitment is jouw verantwoordelijkheid. Samen met je teamgenoot ga jij de Covebo Goes verder laten groeien!

Bij Covebo wordt jouw inzet gewaardeerd en zullen we jou de vrijheid en het vertrouwen geven om altijd jezelf te blijven. Je krijgt bij ons alle ruimte voor je eigen creatieve inbreng en initiatieven. Als recruiter bij Covebo krijg je volop de kans om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en trainingen. Dit alles doe je samen in een jong en gedreven team in Goes. Kansen om door te kunnen groeien wordt erg gestimuleerd, dus heb je ambitie(s).... bij Covebo is the sky the limit!Functie:Intercedent
Startdatum:02-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Covebo Uitzendgroep via daphne.bakker@covebo.nl of 06-43223952. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Intercedent Covebo Uitzendgroep 02-10-2023

Bekijk ook andere vacatures