Vacature Psychiater Ouderen GGZ

Psychiater Ouderen GGZ in Kloetinge Gem Goes

Wil jij aan de slag binnen het veelzijdige en mooie vakgebied ouderenpsychiatrie? Waar je je vak kunt uitoefenen in de volle breedte en je je kennis inzet op het gebied van somatiek, psychiatrie en het sociale domein? Wij hebben per direct mogelijkheden voor een psychiater. Graag gaan we met jou in gesprek waar je voorkeur ligt en welke mogelijkheden er zijn, ambulant of klinisch.

Wat ga je doen

Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend:

 • Je bent verantwoordelijk voor de geboden (medische) behandeling;
 • Je stelt diagnoses en zorgt ervoor dat de behandeling de onderliggende problematiek effectief aanpakt en het herstelproces bevorderd wordt;
 • Je bepaalt medicatiebeleid en voert zorgafstemmingsgesprekken;
 • Je neemt deel aan de crisisdienst als achterwacht;
 • Je levert een bijdrage aan het verder optimaliseren van de kwaliteit van de zorg;
 • Binnen de teams werk je nauw samen met artsen in opleiding, psychologen en maatschappelijk werk. Kortom; een multidisciplinaire aanpak.

Ouderenpsychiatrie van Emergis behandelt en begeleidt cliënten van 65 jaar en ouder met een complexe combinatie van lichamelijke, psychologische en sociale problematiek. Dat doen we met ruim 150 medewerkers, stagiairs en vrijwilligers. We bieden verschillende vormen van zorg, van intensieve begeleiding thuis tot klinische behandeling en dagbesteding.

Je komt te werken in een organisatie die zo groot is dat je er veel kunt halen en klein genoeg om elkaar te kennen.
En dat alles in een prachtige leef- en werkomgeving en de Zeeuwse kust binnen handbereik.

Wat mag je van ons verwachten

Als je werkt als psychiater bij Emergis maak je deel uit van een organisatie met korte lijnen die gelooft in bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

 • Een uitdagende baan binnen een leuk team, waarin je jouw vak in de volle breedte kunt uitoefenen.
 • Uitstekende administratieve ondersteuning waardoor je vooral bezig kunt zijn met het verlenen van zorg.
 • Ams-regeling ggz van toepassing.
 • Een uitstekende vergoedingsregeling voor bereikbaarheidsdiensten.
 • Een eenmalige vestigingspremie van maximaal € 20.000,-
 • Maandelijks een tijdelijke arbeidsmarkttoeslag van 10% van je bruto maandsalaris over de gewerkte uren.
 • Diverse scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een breed aanbod aan e-learning.

De Zeeuwse economie is sterk en omvat vele grote werkgevers. Emergis heeft goede relaties met hen en bemiddelt eventueel graag om ook voor je partner een passende werkkring in de regio te vinden

Hier herken jij jezelf in

Onze cliënten vragen behandelaren die deskundig zijn in wat vaak voorkomt bij ouderen: meerdere aandoeningen tegelijk die elkaar én het ontstaan en verloop van psychiatrische stoornissen beïnvloeden. 'Generalistische specialisten', zeggen wij zelf, die goed zijn in de diagnostiek en behandeling van complexe aspecifieke problematiek. Wij zoeken een psychiater die staat voor kwaliteit. Een regiebehandelaar die communicatie en bejegening belangrijk vindt en die niet terugdeinst voor innovatief denken. Iemand met een zorgvisie die past bij die van Emergis: een cliënt krijgt behandeling die ondersteunend is aan zijn of haar herstel en draagt bij aan het (herwinnen) van de eigen regie.

Onze multidisciplinaire teams zijn klein en flexibel; mensen kunnen elkaar vervangen wanneer en daar waar het nodig is. Hierdoor kunnen we snel inspelen op de diverse hulpvragen van de cliënten, in de kliniek of elders. Je bent een aanwinst voor het team wanneer je het vormgeven van een professioneel leerklimaat voor alle disciplines als een uitdaging ziet. Daarvoor is het nodig dat je een teamspeler bent, van aanpakken weet en je kritisch naar je eigen leerproces kijkt.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Werk jij mee aan onze droom?

Heb je interesse in deze vacature? En wil jij samen met ons werken aan een goede mentale gezondheid van alle inwoners in Zeeland?
Dat kan!

Voor meer informatie of bijvoorbeeld een rondleiding ter kennismaking neem je contact op met , en medisch paramedische dienst, via .

Emergis heeft goede relaties met hen en bemiddelt eventueel graag om ook voor je partner een passende werkkring in de regio te vinden.Functie:psychiater ouderen ggz
Startdatum:24-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:1543 – 1543
Uren per week:16 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Emergis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Psychiater Ouderen GGZ Emergis 24-10-2023

Bekijk ook andere vacatures