Vacature Trainee

Trainee in Goes

Trainee

Goes

32 - 40 uren

2500,- - 2800,-

Goes

32 - 40 uren

2500,- - 2800,-

Ben jij binnenkort afgestudeerd of een ambitieuze starter op de arbeidsmarkt, maar ben je er nog niet helemaal uit welke stap je nu wil zetten? Dan past het Traineeship bij OAZ vast heel goed bij jou!

Jouw impact op HR

En met impact bedoelen we ook echt dat je het verschil gaat maken voor organisaties. We kennen in Nederland veel (financiële) regelingen om werkgevers te ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan subsidies voor iedere stageplek die ze beschikbaar stellen, een eigen medewerker die een opleiding gaat volgen of een training waarmee een hele afdeling wordt bijgeschoold. OAZ ondersteunt werkgevers door advies te geven over de mogelijkheden. En het blijft niet alleen bij advies; we helpen ze ook met de uitvoering.

Als trainee werk je mee aan duurzame en innovatieve oplossingen, maak je maatschappelijke impact door direct bij te dragen aan rechtvaardigheid, energietransitie, armoedebestrijding en economische groei. Na je Traineeship ben je breed inzetbaar en werken we samen toe naar een interne functie passend bij jezelf en je ambities.

Om goed voorbereid aan de slag te kunnen binnen een functie bij OAZ, volg je een traineeship van ongeveer 9 tot 12 maanden. Gedurende deze periode werk je in de binnendienst met alle operationele teams mee om de dienstverlening van OAZ goed te leren kennen. Tijdens het Traineeship doe je veel ervaring op bij verschillende afdelingen, op verschillende terreinen en in verschillende rollen.

Samen met je collega's en de klant onderzoek je welke opleidingssubsidie kan worden aangevraagd. OAZ beheert de administratie rondom deze subsidies en draagt zorg voor verbeteringen. Dit doen we door alle mogelijkheden voor het verkrijgen van subsidie(s) te analyseren en de klant hierover te adviseren. Daarnaast zorgen we ook voor de einddeclaraties die nodig zijn als onderbouwing van de aangevraagde subsidies.

Ieder operationeel team is verantwoordelijk voor een toegewezen productgroep. In het traineeship kom je in aanraking met alle productgroepen daarom werk je gedurende het traineeship met ieder operationeel team een aantal maanden mee. Je voert hiervoor administratieve werkzaamheden uit, bewaakt de voortgang van de opdrachten en bent mede verantwoordelijk voor de verwerking vanaf de start van de opdracht tot en met de uiteindelijke facturatie. Je hebt daarbij veel contact met klanten en subsidieverstrekkers.

Neem contact op met
onze HR adviseur

Gorsse

HR Adviseur

Voor vragen over de vacatures kun je ook terecht bij . Zij helpt je graag verder!

Waarom jij bij OAZ wilt werken

Een gezonde werk-privébalans

De ideale combinatie van kantoor- en thuiswerken

Allerlei mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen

Een flinke dosis gezelligheid met je collega's

Onze waardering naar jou

We zijn blij met jouw inzet voor onze klanten en doen daar graag iets voor terug. Wat denk je van een flinke dosis gezelligheid met je collega's? Of van de vrijheid in je functie, waarbij je flexibel kunt werken qua tijden en werkplek? Ook mag je rekenen op een functie binnen een ambitieus team en organisatie waar je jezelf kunt ontwikkelen. Wij investeren in onze medewerkers en klanten. Dat zie je terug in goede arbeidsvoorwaarden, sfeer en autonomie.
Ook mag je rekenen op:
• Allerlei mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen; zo komt doorgroeien binnen OAZ veel voor;
• Een winstdelingsregeling;
• Een zakelijke smartphone en laptop;
• 26 verlofdagen en de optie om er meer bij te kopen;
• Een zeer gunstige pensioenregeling waarbij wij vanuit OAZ 70% betalen;
• Korting via onze collectieve zorgverzekering.

We zijn jong (gemiddeld 35 jaar) en houden van vrijdagmiddagborrels, organisatiebijeenkomsten met afsluitende etentjes en ons kerstfeest, waar menig collega jaarlijks naar uitkijkt. Maar ook de initiatieven van de collega's zelf: sportieve activiteiten, het organiseren van een gezamenlijke lunch of een avondje de stad in. We bieden je een goedgevulde keuken, waardoor je dagelijks kan genieten van (gezonde) tussendoortjes en een lekkere kop koffie. Klinkt goed, toch?

Jouw energie en expertise

Je hebt hbo-werk-en-denkniveau

Je bent gedreven, ambitieus en kan goed omgaan met tijdsdruk

Je bent communicatief sterk, resultaatgericht en je kunt goed in teamverband werken

Je beschikt over organisatievermogen en gaat nauwkeurig te werk.

Je weet gemakkelijk verbindingen te leggen in een warboel aan data

Je staat open voor flexibel werken: je bent na je inwerkperiode op kantoor bereid minimaal 1 dag per week aanwezig te zijn op kantoor en 1 dag per week vanuit huis te werken. De overige werkdagen weet je flexibel in te delen naar wens en behoefte van jezelf en je collega's

Hoe verwelkomen we jou bij OAZ?

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vast onderdeel bij onze indiensttredingsprocedure. Wij vragen de VOG bij indiensttreding voor je aan in de digitale omgeving van de overheid.

Ben je klaar om het verschil te maken?

Tweede gesprek

De eerste klik is daar, tijd om elkaar nóg beter te leren kennen.

Tweede gesprek

De eerste klik is daar, tijd om elkaar nóg beter te leren kennen.

Doen jullie aan hybride werken?

Jazeker! Met een flexibele werkvorm streeft OAZ naar een ideale combinatie van kantoor- en thuiswerken. Zo hopen we op een minimaal aantal verloren uren in de auto, efficiënt vergaderen en een grote mate van eigen invulling van uren.

Deze werkvorm is ingericht op groots wederzijds vertrouwen. We gaan voor de beste balans tussen werk en privé.

Wat wordt er voor mij geregeld als ik bij OAZ start?

We nemen onze verantwoordelijkheid voor jouw werkomstandigheden. Wij zorgen daarom voor de faciliteiten die nodig zijn om via onze flexibele werkwijze te kunnen werken. Heb jij hier iets voor nodig? Dan bespreken we graag samen met jou de mogelijkheden.

Je wordt voorgelicht en voorzien van de juiste informatie over de eisen waaraan een goede werkplek dient te voldoen. We streven daarbij naar standaardisatie van werkplekken, ongeacht de locatie waar je werkt (op kantoor, thuis of bij de klant). Om dit te realiseren stellen we ten minste het volgende aan je beschikbaar: laptop en mobiele telefoon. Overige voorzieningen stellen we situatieafhankelijk beschikbaar of vergoeden we (gedeeltelijk) middels declaratie.

Om thuis te kunnen werken maak je ook gebruik van eigen faciliteiten. Je ontvangt hiervoor een thuiswerkvergoeding voor iedere dag die je thuis werkt.

Past OAZ bij mij?

Spreekt onze manier van werken je aan? Dan past een baan bij OAZ misschien wel perfect in jouw toekomst!

Heb je vragen over onze manier van werken en wil je weten hoe dit voor jou in de praktijk werkt? Stel gerust je vragen aan ons HR team, zij helpen je graag verder. Neem contact op via Whatsapp (rechtsonder deze pagina), bel of mail naar .

Bij OAZ vind je de baan die bij jou past.

Over Werken bij OAZFunctie:trainee
Startdatum:11-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met OAZ via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Trainee OAZ 11-03-2024

Bekijk ook andere vacatures