Vacature Medewerker Zorgadministratie

Medewerker Zorgadministratie in Goes

Medewerker Zorgadministratie

Goes

Medewerker Zorgadministratie

Beschrijving

Als Medewerker Zorgadministratie ben je verantwoordelijk voor de juiste registratie en declaratie van zorg. Je wordt er blij van als de gegevens kloppen en de administratie op orde is. En jouw werk doet ertoe als Medewerker Zorgadministratie. Zowel voor alle patiënten in Zeeland als je collega's. Daarom kies je voor een baan bij Adrz!
Zet de patiënt centraal als Medewerker Zorgadministratie
Daar draag jij aan bij door het verzamelen en verwerken van zorgadministratieve gegevens. Je controleert de gegevens en maakt correcties op onjuistheden. Je ziet toe op de kwaliteit van registraties. Met jou als nauwkeurige en gestructureerde Medewerker Zorgadministratie blijven we onze zorg(administratie) verbeteren.
Zeker als jij je inzet bij het:
• Controleren van de (zorg)administratie en

op juistheid en volledigheid. Je signaleert afwijkingen en onwaarschijnlijkheden;
• Corrigeren van en doen van voorstellen voor wijzigingen van de geregistreerde zorgactiviteiten/DBC's, welke door andere afdelingen geregistreerd worden;
• Toezien op de naleving van wettelijke eisen en interne protocollen m.b.t. de bronregistratie;
• Uitvoeren van deelwaarneming en op risico's die zijn opgenomen in de handreiking/horizontaal toezicht.
Sta midden in de maatschappij bij Adrz
De 'Zeeuwse' patiënt kwalitatief goede zorg, gemak en comfort bieden. Dat maken we bij Adrz mogelijk met 2.250 medewerkers, 180 medisch specialisten en 140 vrijwilligers. Waar en wanneer nodig staan we klaar voor onze patiënten. Van huisartsafspraken tot (super)specialistische zorg. En sinds 2017 is het Erasmus MC onze academische ruggengraat. Zo houden we de kwaliteit van de zorg in Zeeland op hoger niveau.
Je werkt als Medewerker Zorgadministratie in het team Zorgadministratie van de afdeling Finance & Control. Je werkt samen met je collega's aan de juiste zorgadministratie. Het team is onderdeel van de Afdeling Finance & Control (55 fte) wat verder bestaat uit de teams: Inkoop, Verkoop, BIC, Audit & Risk, Business Control , Salaris- en Financiële administratie. De sfeer binnen het team Zorgadministratie kenmerkt zich door betrokkenheid en bereidheid elkaar te helpen. Samen met het team zet jij je in voor een juiste, tijdige en volledige declaratie van zorg.
Onmisbaar in de zorg
Betrouwbaar en nauwkeurig. Daar kan jij je helemaal in vinden als Medewerker Zorgadministratie. Helemaal wanneer je alles tot in de kleinste details in het systeem hebt verwerkt. En daar komt nog bij dat je het best te beschrijven bent als kwaliteitsgericht en klantgericht. Daarnaast heb je:
• Een vakgerichte opleiding op mbo+ werk en denkniveau;
• Kennis van ziekteleer en medische terminologie of de bereidheid je hierin te verdiepen / bij te scholen;
• Ervaring met administratie en controle van gegevens;
• Kennis van DBC-systematiek / HiX is een pré.

Zorgvuldig op jouw wensen afgestemd
Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor de patiënt in Zeeland. En daar belonen we je als Medewerker Zorgadministratie bij Adrz uiteraard voor. Je krijgt bijvoorbeeld:
• Een bruto maandsalaris per 1 december 2023 tussen € 2.391,- en € 3.484,- (FWG 40) op basis van een 36-urige werkweek.
• Een jaarcontract voor 24 tot 32 uur per week. Daarna kijken we naar een vast dienstverband.
• 8,33% vakantiegeld, 144 vakantie-uren en 57 PLB uren (Persoonlijk Levensfase Budget) op fulltime basis.
• Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
• Reiskostenvergoeding en reis je via de Westerscheldetunnel? Dan krijg je daar ook een vergoeding voor.
• De mogelijkheid om gebruik te maken van de mijn Keuzeregeling van Adrz. Bijvoorbeeld voor extra reiskostenvergoeding of het aanschaffen van een fiets.
• Allerlei opleidingsmogelijkheden. Zo staan er verschillende (online) opleidingen voor je klaar via onze Adrz-academie.
Werken in de zorg komt steeds dichterbij
Bij Adrz maken we zorg toegankelijk. En daar draag jij als Medewerker Zorgadministratie aan bij. Solliciteer dus zeker vóór 4 december 2023. En daarna? Dan:
1. Ontvang je na de sluitingsdatum zo snel mogelijk een reactie van ons.
2. Volgt een sollicitatiegesprek
3. Ontvang je een voorstel met de arbeidsvoorwaarden
Laat het Marijke Foppele - Verheijen, Hoofd Zorgadministratie weten via of . Marijke vertelt je er graag meer over. Of wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de HR-collega's via of . We hopen je snel te verwelkomen in ons team.
Functie:medewerker zorgadministratie
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2391 – 3484
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Admiraal De Ruyter Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Medewerker Zorgadministratie Admiraal De Ruyter Ziekenhuis 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures