Vacature Vrijwilliger

Vrijwilliger in Goes

Vrijwilliger bij Ter Weel

Bij Zorggroep Ter Weel staat de cliënt centraal. Wij houden graag rekening met ieders individuele wensen en behoeftes. Daarin zijn onze vrijwilligers onmisbaar.

Het vrijwilligerswerk

Onze vrijwilligers leveren een belangrijke bijdrage aan het welzijn van cliënten en bieden waardevolle, aanvullende ondersteuning op zelfzorg, mantelzorg en professionele zorg. Zij zorgen ervoor dat onze bewoners zich thuis voelen. Zo zijn er vrijwilligers die helpen bij activiteiten, samen met een bewoner een wandeling maken of op pad gaan met de duofiets, of simpelweg met enige regelmaat een lekker kopje koffie komen drinken, gewoon voor de gezelligheid of voor een goed gesprek.

Wilt u meer informatie over vrijwilligerswerk bij Zorggroep Ter Weel, of heeft u interesse om vrijwilliger te worden? Kijk alvast bij onze vacatures, wie weet staat hier al een leuke vacature als vrijwilliger voor u bij! U kunt ook contact opnemen met een van onze vrijwilligerscoördinatoren. Zij vormen de contactpersonen voor vrijwilligers.

Ter Weel Goes / Sint Maarten in de Groe

Functie:vrijwilliger
Startdatum:10-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zorgcentrum Ter Weel via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Vrijwilliger Zorgcentrum Ter Weel 10-11-2023

Bekijk ook andere vacatures